Abh
| Abh a întrebat:

De ce oare nu ti se da chitanta cand mergi la cabinete particulare de medicina, stomatologie? Chiar nu ii controleaza nimeni sa vada cum isi baga toti banii in buzunar si nu cotizeaza la stat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cere si ti se va da.
Eu mi-am facut dintii si am platit 300 de euro.Nu mi-a zis nimic de chitanta pana nu i-am cerut-o eu.
Sa uitat cam stramb la mine... dar nu prea m-a interesat.

7 răspunsuri:
Abh
| Abh explică:

Eu de cate ori am fost la un cabinet particular, nu am primit niciodata chitanta. Ultima oara am lasat la stoma 350 de RON.

| tyana a răspuns:

Intrebarea ta e buna! Pana acum chiar nu m-am gandit la acest lucru.Niciodata nu am primit chitanta de la cabinetul stomatologic la care merg.

mira
| mira a răspuns:

Nu la toate cabinetele este la fel. Exista si smecheri.

| mihaa a răspuns:

Buna intrebare, sau de ce nu da o garantie atunci cand iti faci o lucrare, eu in 2 ani de zile de 2 ori sa dezlipit dantura

| emy a răspuns:

Cine sa ii controleze? Cei care sunt la fel de avizi dupa bani si de escroci ca si ei? In tara asta nu mai exista lege. Legea o face banul, din pacate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intamplator medicii muncesc pentru banii aia, nu cumpara de undeva cu un leu sa sa revanda cu 20. Daca toti pacientii ar cere chitantele, preturile ar exploda mult mai tare decat ar putea duce marea majoritate a bolnavilor.

Răspuns utilizator avertizat