| Ambivert a întrebat:

De la ce apare alveolita când se extrage o măsea? După cât timp apar acele dureri violente de la extragerea măselei? Ce se întâmplă dacă nu tratezi? Ce tratament se da?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
20 răspunsuri:
| UnchiulRamiz a răspuns:

După ce trece efectul anesteziei. Eu am luat nurofen pentru durere. Cred ca 2 sau 3 zile, depinde, pe mine ma durea o măsea stricata mai rău ca după o extracție. Advil e bun de dureri iar sau Biofen.

| Ambivert explică (pentru UnchiulRamiz):

Cred că a rămas ceva resturi de la măseaua extrasa..se rezolva cred mâine.

Da,vad că mă doare așa ceva este sigur! Oare se vindeca repede?

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Ambivert):

Dureaza ceva timp, eu am scos acum multi ani masea, nu mai prea stiu. Am avut una nasoala rau, m-o durut de fara nurofen nu rezistam. A tinut durerea cred ca mai mult de 3-4 zile. Pana se reface gingia cum trebuie cred ca dureaza si o luna

Eu nu am patit sa imi ramana resturi, is norocos ca dintii ii am pe toti intacti. Masele 2 imi lipsesc, da o sa imi mai pun minim 1, aia ce am zis ca e lipsa de pe partea dreapta, am caninul si e gol dupa el, Eu le-am scos la urgenta maselele, nu la cabinete private.

Fiind caz de alveolita e ceva mai grav. Și eu mi-am scos multe masele și nu am avut nimic! La asta cred că a rămas resturi.

Îți faci punte dentara? Sau implant?

Implant? De eram milionar in euro sau dolari, da, asa zic pas. Pun punte daca arata mai bine asa. E mult 500 euro, ori s-au mai ieftinit implanturile?

Implant la o masea ajunge și la 2500 de euro, la una singură laughing
O punte dentara e 100 de euro la o măsea, cam la 300 de euro ajungi că face legătura cu alte masele ce le șlefuiește ( le strica )
Am înțeles că se retrage gingia unde se face punte dentara cu timpul nu știu de ce dar așa am citit. Are multe dezavantaje fata de implanturi. E nasol sa fii amarat și să ai probleme cu dantura, e tragic! laughing

500 euro mi-o zis o asistenta a unei clinici dentare din Deva, cu medici ce veneau din TM, asta a fost acum 10 ani poate.

Acum e 3000 de euro maxim laughing

Nu am așa ceva, mi s-a părut mie.

De nu mai aveam decât una plăteam 500 euro. Dacă îmi da Țiriac sau Becali niște mii de euro, pun și cu 3000 tongue e grea tare viata sa irosesc în momentul de față 2500 lei pentru o măsea. Am banii ăștia dar prefer sa nu investesc.

Te duci la alea laughing
Pune ți boss că poate îți mai cade una și vor fi 3 laughing

Îs plombate ce mai am cam toate. La care alea zici ca ma duc?

La magazine laughing
Și tu mănânci dulciuri?

Da, și multe când am. Numa ceai am băut de câteva zile, am terminat dulciurile și nu am mai cumpărat. Numa niște cornulețe și cozonac.

Așa mai merge big grin și eu mă gândeam la cozonac și vin da eu nu prea beau

Eu am luat somn și după bere fără alcool laughing vinul stimulează, ai grija. E și tare are vreo 12%

Înseamnă că nu prea ai fost la petrecerihee hee