La nici o varsta nu afecteaza,dar daca iti faci,poate sa se infecteze si... dupa aia sa umbli doar prin spitale nu glumesc,nu putini au foat acei care dupa cateva zile, s-au si injurat de durere pentru ca au facut prostia asta. Oricum, de la 18 ani poti sa faci, si gandeste-te ca nu ai asigurarea ca bijutierii folosesc unlte sterilizate... sper ca te-am ajutat sa te mai gandesti
Xoxo,depinde cu ce instrumente ti'l faci; daca il faci la un salon special ce se ocupa cu de astea ai sanse sa nu te infectezi sau sa-ti afecteze cum spui tu organele; dar daca ti'l faci tu de capul tau risti sa te infectezi...conteaza si calitatea cercelului, ex sa fie de aur argint si nu de tinichea care'ti rugineste! xoxo, succes la gaurit in buric:*
La nici o varsta nu-ti afecteaza organele, dar este dureros. Nu merita sa-ti pui de acum cercel in buric...Trebuie sa fii majora pentru ca s-ar putea ca nici cei de la pirsuri sa nu-ti faca pentru ca esti prea mica.
Salut!
De la varsta de 18 ani! Da, ai citit bine! Asta e varsta potrivita, nu 10. Dracu`! Frate, daca tot iti bagi cercel baga-ti frate de la 5 ani .
Glumesc.
Adica, esti foarte mica inca si nu trebuie! In plus ca nu suporti durerea asa de mica, poate mai incolo.
Pai nu afecteaza dar este prea devreme...cam pe la 15-16 in colo sa iti bagi:d
Pff nu cred ca afecteaza cu nimic dar iti zic sa mai astepti putin ...la 11 ani esti putin prea micuta ca sa iti pui...zic eu
Pitic întreabă:
Maduuuxzzz întreabă: