| Adi1987 a întrebat:

Deci nu mai pot de nervi, de la 7 ani mi-am pierdut vederea la ochiul drept, am avut dezlipire de retina, numai operatii si operatii si acum am 22 de ani si ultima data am mers la un control oftalmologic si mi-a zis ca am cicatrici pe retina, vederea este 0 si ca nu se poate face nimic, ia uitati oameni in buni in anul 2025 ACESTI DOBITOCI DE MEDICI NU SUNT IN STARE SA REPARE UN OCHI CAT LE IA SA FACA O OPERATIE SA CURETE OCHIUL DE ACELE CICATRICI AM RAMAS INFIRM PE VIATA, si acum ce pot sa fac sa ma sinucid? Am sa stau asa pana la 80 de ani din cauza acestor dobitoci de medici care nici macar nu stiu cum ii cheama, de fiecare data cand caut pe internet tot zice ca nu se mai poate face nimic pentru asa ceva, injur de dumnezei, de cruci, de biserici de nervi, ce pot sa fac? Nimeni nu ma ajuta, am fost la 3 medici si au zis acelasi lucru, ce pot sa fac, sa pun blesteme pe ei? Ce pot sa fac? Unde sa ma duc? Dar ce naiba, suntem in secolul 21 in anul 2025 nu in 1930 si tehnologia asta a evoluat foarte mult, isi fac transplant de inima, de creier, de testicule, se schimba din barbat in femeie si acesti cretini nu sunt in stare sa repare un ochi, ce pot sa fac? Unde sa ma duc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Transplant de retina se poate face si in Romania.
In Cluj s-a facut chiar cu ani in urma.

| Adi1987 explică (pentru Bula):

La care clinica? Cum se cheama?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Bula):

Ceva experimental s-a făcut, nu este o operație sigură.

| Bula a răspuns (pentru Adi1987):

Cauta pe Google clinicile care fac transplant de retina si contactzeaza-le!

| sierra1 a răspuns:

"stau asa pana la 80 de ani din cauza acestor dobitoci de medici"

cam drastic te exprimi - ca să păstrăm totuși buna cuviință - pentru ceva ce nu se efectuează (transplantul de retină) in mod curent, fiind totuși încă o procedură experimentală.

| mihai69 a răspuns:

La psihiatru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o cunoștință care vede parțial, cu ambii ochi, tot din cauza retinei.
După mulți ani de mers la doctori si cheltuit sume enorme de bani a aflat că nu există tehnologie sigură pentru asemenea operații.
Viața merge înainte, fii puternic și te vei adapta în orice situație!

| Alex765431 a răspuns:

Ho, dom'le, stai calm, SINUCIDEREA NU ESTE O SOLUŢIE, ochiul este foarte sensibil, acolo nu poţi umbla cum vrei tu, ascultă medicii că ştiu ei ce vorbesc. Nu pot curăţa cicatricile cum vrei tu, vrei să îţi pierzi vederea de tot? Ochiul e printre cele mai sensibile organe.