| eiblab a întrebat:

Dentistul meu a decis ca imi trebuie aparat dentar dar faza e că în dreapta nu am maseaua foarte întreagă, nu mi-a pomenit nimic de asta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă el iți PROPUNE asta, insemnă că știe el ce știe. Doar s-a uitat (atent) in gura ta. Decizia - in schimb - e a TA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Irelevant, se poate lega de celelalte masele sau sa te trimita sa tratezi/extragi acea masea inainte, daca intentioneaza sa lucreze cu ea. Poti avea si dinti/masele lipsa si tot iti poate pune aparat dentar, ba chiar in unele cazuri se recomanda extractii pentru a creea spatiu de deplasare a dintilor.
In plus nu are nevoie sa fie intreaga, doar cat sa poata lipii braketii.

| Ilincoana a răspuns:

Daca nu ti-a precizat nimic inseamna ca ar trebui sa ai incredere in faptul ca se poate si asa happy. Pentru oamenii cu dintii strambi, uneori se fac extractii pe parcursul purtarii aparatului dentar pentru a-si face dintii loc mai bine. Iti poate extrage maseaua sau sa ti-o umple cu o,, plomba,, - nu stiu exact termenul dar stiu ca este altul- pe parcursul purtarii aparatului.