In cateva zile nu slabesti cateva kg decat daca esti bolnav; fie e vorba de stres ( care tot boala e), fie ai diaree (care poate avea mai multe cauze); fereasca Dumnezeu de altceva, asa ca da fuga la doctor
Daca nu mananci cat trebuie si de cate ori trebuie (minim 3 mese pe zi), daca nu bei suficienta apa(aproximativ 2 litri de apa pe zi), daca faci efort, daca afar este cald si transpiri sau doamne fereste sa nu fie de la o boala(tbc, Faringoamigdalita, dieabet etc) sau diverse afectiuni ale stomacului, alcoolismul, daca te simti rau ar fi bine sa mergi la medic. Dar deseori cauza slabirii este de la prea putina mancare si/sau deshidratare.
Eu slabesc uneori cam 1-2 kg in cateva zile doar atunci cand sunt bolnava(adica pe langa raceala nu am pofta de mancare, ma simt slabita, nu am stabilitate pe picioare), insa pot fi si alte motive...
E destul de simplu. Consumi mai putina sare iar astfel avand un aport redus de sodiu, organismul tau nu mai retine apa. Pe langa acest fapt e posibil sa consumi anumite substante, lichide care au efect diuretic si elimini apa din organism. Atentie, aceste kilograme care dispar de la o zi la alta sunt fluctuatii de apa din organism, nu este vorba de o slabire din stratul adipos(adica nu este grasimea ce lipseste si apa din organism). Te poti documenta despre tot ce inseamna slabire pe siteurile www.cura-de-slabire.net si www.acai-berry-romania.com. Succes