Stiu si eu de asa ceva dar n-am avut curiozitatea sa intreb si nici nu respect...acum ca ai intrebat m-ai facut si pe mine curioasa si voi astepta la fel ca si tine raspunsuri la aceasta intrebare!
P. S am auzit ca e bine sa bei ceai cald in timp ce mananci.
Apa trebuie bauta dupa ce mananci si daca poti sa o bei putin calduta, daca o bei rece tot ce ai in stomac se transforma intri-un fel de noroi si se depune pe peretii stomacului si ai intestinului gros.
Da...in primul rand cu a spus cineva mai sus...iti umpli stomacelul cu apa...si reactia de fierbinte cu rece...are efect daunator asupra dintilor... distruge smaltul...
Buna, eu incerc sa slabesc si beau o cana de apa sau ceai inainte sa mananc.Folosesc acest truc pentru a manca mai putin.Nu prea e indicat sa bei apa in timpul mesei.
Eu am auzit ca de fapt e indicat sa iei cate o inghititura de apa cand mananci. dar ma rog... vorba aia:eu sunt mic si nu stiu nic!
Daca bei apa in timpul mesei sau imediat dupa afectezi digestia prin faptul ca sucurile gastrice se dilueaza, daca pot spune asa. indicat este sa bem dupa jumatate de ora.
Dilueaza sucurile gastrice, deci digestia va fi mai inceata, si vei manca mai mult nu mai putin.
Fiecare cu obiceiurile sale, important e sa consumi 2 l de apa pe zi. Este recomandat sa consumi un pahar de apa cand te trezesti, inainte sa mananci.
Am intrebat un nutritionist si mi-a spus ca sa nu beau apa cu o jumatate de ora inainte si dupa masa daca se poate.si nici decum in timpul mesei.si sa stii ca mi-a fost si mi-e greu sa ma obisnuiesc dar dupa vreo cateva zile nu a mai fost nici o problema.si lucrul asta te ajuta si sa nu te ingrasi deoarece nu se dizolva sucurile gastrice si digestia are loc corespunzator...
anonim_4396 întreabă: