| Triana a întrebat:

E normal ca o fetita sa inceapa sa se masturbeze din clasele I-II?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Categoric că nu, trebuie să practice un sport, să fie în contact direct cu un adult (supravegheată, educată, îndrumată, etc.).
Pa, pa.

| doctorandus a răspuns:

Ideea ca masturbarea ar fi daunatoare a fost abandonata incepand cu secolul XX. Numai daca se masturbeaza in exces este ceva anormal (adica daca nu mai are timp de lectii, de facut temele, etc.). Vezi http://en.wikipedia.org/wiki/Masturbation

Daca o duci la toti psihologii s-o piseze la cap sa nu se mai masturbeze, asta poate sa-i faca mai mult rau decat simplul fapt ca se masturbeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Masturbarea nu este normala, ar fi mai bine sa practice un sport ceva, o va ajuta mai mult.
Te pup!

| StefaniaM a răspuns:

Tu ce crezi?

| olivikkka a răspuns:

Doamne fereste, eu in clasa I nici nu stiam ce ii asta

| Sarius1994 a răspuns:

Pai nu stiu tie ti se pare ok?

| VeteranReintors a răspuns:

Nu!

| ScumpikaTha a răspuns:

In mod normal ar trebui sa domine alte activitati, dar odata ce ajunge sa cunoasca ce e aia, multi nu se mai pot abtine. Mai ales cand e vorba de un copil asa mic...

| Rusu_Cozmin_1995 a răspuns:

Pei normal nu.dar am si eu o fata in cl care cam asa sa maturizat..nu practica sporturi is chestii..citeste mult si din astea laughing

Întrebări similare