E foarte normal,febra aduce la suprafata toate nemultumire omului,
pentru un moment spui tot adevarul, si e bine, te descarci.
Multa bafta, si speri sa scapi de ea.
Da. eu odata cand aveam 11 ani am avut febra 42 (my record)
si incepusem sa pierd controlul adica mi se misca o mana singura (imi tremura violent) fara sa fac ceva si fara sa o pot opri. a fost tare ciudat. iar mama statea langa mine si se uita uimita.
Cand spui prostii esti proast/a. Cand delirezi esti delirant/a. Cand ai febra, ai temperatura corporala mai mare de 37 de grade.
Ema, asta-mi seamana a atac la persoana. Va invata asta la adunari?
Tu esti vanator de greseli? Nu, dar spune mereu aceleasi ineptii, iar mie mi-a dat ignore ca sa nu pot sa ii aduc argumente.
Da, eu-s vanator de greseli. De gramatica si ortografie, de obicei. Da' asta tine de moralitate, soro. Tu, neprihanita, cand te oftici dai dracu' toate invataturile, nu ca?
Nu, n-ai dat cu parul. Dar cine milita pe-aici pentru invataturile Bibliei? Cu cati nu te-ai luat in gura zicand ca tu-ti iubesti aproapele oricum ar fi el? De cate ori n-ai pozat in mama tuturor ranitilor? Acum, ca ai dat-o-n bara, taci si inghite!
Am recunoscut chiar astazi ca mai gresesc si eu prin gandirea, vorbirea sau atitudinea mea.Dar, nu uita ca avem la Tatal un mijlocitor pe Isus Hristos.Si apoi eu vin de la biserica unde m-am rugat am cantat si am cerut iertare.
In stari febrile peste 40 C pot aparea starile de delir.insa toata povestea asta e anormala, nici nu trebuie sa se ajunga pana acolo, daca cineva din jurul tau prezinta asa ceva cel mai bine e sa sunati la ambulanta daca temp nu scade
Ok, nu sunt asa de proasta ca sa nu stiu ce sunt daca spun prostii, daca delirez si am febra, tu le-ai luat separat si dupa cum vezi la mine se intmpla in acelasdi moment.
Laura022 întreabă: