anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E normal sa ai mult par pe spate ca barbat? Cand devine o problema hormonala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

E absolut normal ca barbatii sa fie parosi, peste tot.
E chestie de hormoni masculini.
La femei, e alta chestie: ele devin parosi (pe fata, picioare, etc.) doar daca au si hormoni barbatesti (mai ales spre "a doua tinerete").

| darrio2007 a răspuns:

Unii au altii nu. Depinde de organism.

| dullcat a răspuns:

Buna.E normal.Aici sunt de vina genetica plus testosteronul, deci nu prea ai ce face.Eu am citit doar despre parul in exces ca fiind o problema hormonala la femei.Despre barbati nu stiu, desi mai mult ca sigur exista si in acest caz probabilitati.Dar daca esti nelinistit, cel mai intelept ar fi sa mergi la un medic, sa iti clarifice ce si cum.

| Caro34 a răspuns:

Bună! În principiu, e normal ca bărbații să aibă mai mult păr! Devine o problemă când ai fost la medic și ai făcut analize și el ți-a confirmat că sunt probleme hormonale; în rest asta este; natura a fost mai darnică și genetica a ajutat-o! Numai bine!