| Crissmatew a întrebat:

E vreo problemă dacă mă tatuez peste aluniță?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Prima problema este insasi tatuajul.
Te va marca intreaga viata (asa cum se face si cu vitrlr din cireada), iar peste cativa ani problema ta si mai mare va fi: cum sa faci sa dispara?

Alunitele se pot indeparta usor (chirurgical, cu laser sau chimic) si locul se vindeca relativ repede.
Tatuajul va ramane cu urma pe viata.

| Crissmatew explică (pentru Bula):

Eu altceva am întrebat.
O să mă tatuez până în vârful capului dacă voi dori. Părerile astea le ții pentru tine.

| Bula a răspuns (pentru Crissmatew):

Chiar de la multe tatuaje poti face cel mai usor cancer de piele, fiindca scade vertiginos imunitatea si capacitatea de regenerare al pielii.

| LPCTSTR a răspuns:

Nu este şi logic?
Vei face cancer de piele, chiar este nevoie?

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Daca-i cancerigena, da, se pot intampla destul de multe.

| RobertMoon a răspuns:

Tatuajul se face doar pe piele, nu îți va face nimeni peste aluniță.

| Kerre a răspuns:

Depinde ce fel de tatuaj este, dar in mare parte da, daca acoperi alunita cu tatuajul poti face diferite infectii.

| Zdog a răspuns:

Salut, fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu viata si cu corpul sau.Este adevarat ce spun si ceilalti utilizatori ai site-ului ca sunt mari sanse sa faci cancer de piele din cauza alunitei ( avand in vedere faptul ca alunita va fi intepatata de multe ori de acul aparatului de tatuat ).In plus un tatuaj v-a arata foarte urat peste ani deoarece cum stii si tu, pielea cu timpul isi pierde elasticitatea si se zbarceste.Toate cele bune!

| Crissmatew explică (pentru Zdog):

Îți dădeam fundă. Dacă nu era partea de la,, În plus un tatuaj v-a arăta foarte urât..."

| Zdog a răspuns (pentru Crissmatew):

Mi-am exprimat punctul de vedere happy, si e okay daca nu-mi dai funda...eu raspund la intrebari pentru a ajuta lumea..nu pentru funde..nu-mi folosesc la nimic.Toate cele bune happy

| Rihhana1 a răspuns:

Poti face cancer, alunitele si iritatiile pe piele trebuie evitate atunci cand iti faci un tatuaj.

| Elinelaaaa a răspuns:

Nu este recomandata acoperirea alunitelor prin tatuare, poate afecta.
Poti avea infectii sau poate aduce aparitia cancerului la piele.
Totusi de ce ai vrea sa faci asta?

| SwedishMeatball a răspuns:

Da, e o problemă.

| Utilizatoranonim12 a răspuns:

Depinde ce fel de aluniță este