| Anonimu7384 a întrebat:

Eu am 15 ani și când eram mai mic am incercat sa îmi decalotez penisul cu totul și nu a mers, numa forte puțin aproape deloc, după iarăși câțiva ani am reușit la jumate și iar după ceva timp pe tot, dar mai am mici porțiuni de piele nedezlipite sub capul penisului meu.
Ideea e că vreau să fac operația de circumcizie și nu știu dacă se mai poate acum și nu numa din cauza asta as vrea să mă operez și pentru igiena și estetică, se poate să mă opereze medicul numa pentru atât?
Am nevoie de un răspuns rapid, dau funda.
Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Poate vrei sa zici sa DECALOTEZI penisul, fiindca decolteul il pot avea numai femeile, la sani.
Ceea ce ai tu se numeste FIMOZA si se poate rezolva la orice medic UROLOG.
Tratamentul sau interventia chirurgicala este propusa de medic dupa consultatie, cand decide gradul fimozei, iar operatia se poate face la orice varsta, fiind vorba de o mica interventie chirurgicala, facuta sub anestezie locala.
Totul dureaza 10-15min, dupa care poti pleca acasa pe picioarele tale.

2 răspunsuri:
| Jugubugule58 a răspuns:

Mi s-a intamplat odata dar nu mi-a placut

| Jugubugule58 a răspuns:

Crazy story by king von