Am fost in vara pentru a-mi scoate maseaua de minte. urmatoarea vizita va fi dupa ce voi naste.
Acum 5 sau 6 ani sincer si nu ma intorc de graba daca merg mersg sa ii scot prin operatie 2 carii cred ca 3 si chiar si atunci imi va fi frica ![]()
pai am fost cu o masea ce ma durea ingrozitor a fost intreaga chiar pen ultima masea cu radacinile sucite
nu a mers a schimbat 4 clesti pana s-a saturat saracu si a luat dalta putin cu ciocanul si apoi nu stiu cu ce dar stiu ca a infipto pe langa dinte spre radacina si asa a scos-o fortat obligat ![]()
a spus sa tip daca vreau nu il deranjeaza dar eu nici sa tip nu am aput pofta degeaba mi-a dat anestezic tot ma enerva maseaua la urma a scos-o bucati dar sincer nu a durut apoi a fost deranjant tamponul acela in rest ok dar am prins oroare de dentisti
Ieri am fost, pentru o slefuire la o masea, si ma duc luni pentru mulaj.Am terminat cu durerile insfarsit, dar e o placere sa merg al dentist.
@Lolita Special pentru tine, iti recomand acest articol :) http://www.dentist.ro/......matologica Nastere usoara si ai grija de tine :)
@Ana-Maria94 Eeee cum e o placere? Nu imi imaginam
Durere si placere...ciudat
Oricum felicitari! Sa te mai duci peste 6 luni la controlul periodic
@T. AC O Doamne ce imi povestesti tu acolo
Am mai auzit la cineva. Extractia de masea doare sau nu, e mai complicata sau nu in functie de cat de mult ai lasat-o sa se agraveze si de cum au crescut radacinile. Se pare ca la tine si-au luat-o in cap ![]()
De 5-6 ani? Pai si ce faci? Nu stii ca timp mai mult=bani mai multi=durere mai mare? Toti ne plangem ca e scump si ne doare dar daca ne-am duce din timp si am preveni aceste probleme, nu ar mai costa mult si s-ar rezolva imediat
Am fost acum ceva timp 1 luna 2 nu mai stiu wxact, pentru detartraj
dar cred ca trebuie sa ma duc iarasi tot pentru acelasi lucru
@⊱ ╯ Gen: Ia cu Durex baa╰ ⊰ ׃﴿ Ai grija! Aceasta operatiune se face la interval de 6 luni. Nu este recomandat mai devreme :) Citeste aici despre cum sa previ depunerea tartrului si in ce consta detartrajul http://www.dentist.ro/tartrul-inamicul-dintilor
Hm...am purtat aparat dentar si il schimbam la 6 luni deci nu voi strica acest obicei chiar daca am dat aparatul dentar jos si voi merge din 6 in 6 luni la control de rutina. Ultima data am fost acum 1 luna si jumatate... aveam o durere la o masea
Pe 25 noiembrie pentru sigilarea arcadei de sus. Ador sa merg la dentist. Vreau sa devin dentist.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: