Dietele nu sunt o solutie pe termen lung,dupa ce te vei lasa de dieta asta care recunosc ca nu este chiar atat de rea, legumele,fructele trebuie sa fie baza alimentatiei pe viata, dar moderat trebuie proteine si limitat grasimi, de ce limitat grasimi? pentru ca aduc multe calori nu pentru ca nu sunt sanatoase,vb de peste gras, avocado,seminte,alune,nuci,caju,unt de arahide,uleiul de masline sunt extrem de sanatoase, vinul rosu,berea iar sanatoase,cat timp esti in deficit caloric orice dieta va slabi fie ca e
high carb
high grasimi
high proteine =asta tine de foame cel mai mult
sport o zi pe zi
deci restricție alimentara de alimente rele = dulciuri,fast food,pizza, mezeluri, mici, produse de patiserie, paine, produse congelate, inghetata
hranirea doar cu alimente sanatoase
limitarea portilor de mancare
sa afli cat ai rata metabolica si din ea faci un calcul =zi-mi varsta ta, inaltime?
sport
Https://life.ro/dieta-daneza-avantaje-si-dezavantaje/
eu am confundat dieta asta cu alta, pai asta nu e buna cum nici o dita nu e buna, repet baza alimentatiei trebuie sa fie legumele, fructele, asta e o dieta high protein =asta va duce la pierderi mari de apa si nu ofera vitaminele de care ai nevoie
Orice dietă este restrictivă și provoacă un anumit șoc, care face ca organismul să se uzeze mai mult decât ar face-o în mod natural.
Astfel, lasă să treacă câteva luni, cam 3 și poți să o reiei.
Pai nu a dat mari rezultate de la început, doar ca tu avand 0 cunostinte despre nutritie, ai fost pacalita de ce ai vazut pe cantar. Am cautat sa vad ce inseamna dieta asta si e fix o infometare din care se exclud destul de mult carbohidratii. Se stie ca prin infometare slabesti, pana aici nimic neobisnuit. Apoi, rezultatul incredibil: "dieta" respectiva e saraca in carbohidrati, deci pierzi multa apa. Altfel spus: nu ai slabit, te-ai deshidratat. Acum, ia spune-mi tu, cat de sanatoase crezi ca sunt infometarea si deshidratarea? Mai ales combinate?
Ce probleme ar aparea daca ai tine-o des? Pai, in primul rand, fiind un deficit atat de mare, iti distrugi metabolismul. Asa ca da, felicitari, o sa dai jos 5kg si dupa, daca o sa mai vrei sa mananci vreodata normal, pui mai multe.
De obicei sunt recomandate pauze intre diete de accea e bine sa le respecti.
Incearcă dieta Rina sau măcar citeste sa vezi despre ce e vorba. Ma incantat deoarece are zile in care poti mânca dulciuri sau zile in care am mancat pizza etc. eu am tinut.o fara sa ma infometez sincer dar nu am tinut.o toata ca deja slabisem destul in 2 saptamani si ceva. Bine. nteles si cu putin sport acasă
Sincer mi s-a parut una dintre cele mai usoare. Sigur toti zic ca nu.s bune dietele si asa mai departe. Nu.i buna infometarea de fapt, zic eu. Dar cred ca daca o dieta contine o gama larga de alimente pe care poti sa le consumi nu are de ce sa fie rău. Ideea e dupa dieta sa avem grija sa mancam ce ne place dar treptat si nu in cantitati exagerate. Cunosc senzatia pentru ca eu sunt adepta dulciurilor si tot ce inseamna ciocolata
Pastile de slabit - https://nplink.net/75jakwod Am inceput sa iau Green Barley acum 2 luni de zile, si am slabit deja 12 kilograme.