| Mihaibbb a întrebat:

Exista ceva lotiune sau sampon pentru par grizonat barbati, sa-l faca un pic mai inchis, nu doresc vopsea de par

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Da există - mergi la un salon de coafură și te rezolvă.

| Cipi1212 a răspuns:

Exista șampon pentru păr grizonat.

| angel6lust a răspuns:

Vopește-te.

| Solane a răspuns:

Este in comert ceva sampon gri-reflex. Nu stiu daca prinde. Dar tu incearca.
Cum spune mai sus, citeste bine ambalajul, sa nu iei violet.

| TatianaIstrate a răspuns:

Eu i-am luat din Farmacia Tei tatalui meu Alpecin Grey Attack – Șampon cu efect de repigmentare si a fost multumit. Vad ca are cafeină și pigmenți activi care ajută la întunecarea firelor albe și la revitalizarea culorii naturale a părului. Nu este o vopsea, ci un produs cu efect gradual, care acționează prin utilizare repetată.

Răspuns utilizator avertizat
| Elaz78 a răspuns:

Da există, te duci într un magazin de specialitate și ceri o mască nuanțatoare pentru păr grizonat pentru bărbați…o folosești la fel ca pe un balsam după spălare pe părul ud… ai grijă, evită măștile violet, mergi pe gri închis și începe cu cantități mici și cu timp scurt.