Binenteles ca este rau.Iti distrugi sanatatea.Lasa tigarile ca nu e bine ce faci
Si eu am fumat si am 14 ani dar bine ca` ma`m lasat ca daca afla mama
inf eu zick ca` mai bine te Si. stiu cum e ca` devii dependent de ele dar nu ai ce sa faci ca dupa aia ce faci pe la 30 de ani stai numai in spitale si ***... Sfatul meu este sa le lasi frate de ele ca nu e bine
Mah nu mai fuma ca nu obtii nimic de la tigara. Practic cand fumezi iti satisfaci dependenta de nicotina, nicidecum te relaxeaza, te calmeaza sau iti alina vreo alta durere. Toate starile pe care crezi ca ti le amelioreaza tutunul, de fapt sunt cauzate de tutunul insusi. Deci daca renunti la fumat nu renunti la nimic. La inceput vei simti nevoia, dar dupa cateva saptamani nu mai simti nicio nevoie, totul e in mintea ta ca nu poti fara tigara, datorita marketingului si societatii care spun ca daca fumezi e misto sau te face sa te simti bine la ocazii. Renunta nu pentru bani sau sanatate ci pentru ca e inutil sa fumezi.
Frate cunosc multi fumatori care fumeaza de la 14-15 ani si o duc bine si acum.....nu iricine face cancer....nu fuma in prostie...
Frate cunosc fumatoi care au inceput pe la 14-15 ani si o duc bine... 1 singur lucru iti zic... daca iti place nu te lasa dar nu fuma in prostie
scuze ca iti zic... dar intrebare mai tampita nu puteai sa pui
normal ca are si stiu ce vorbesc pentru ca si tata si fratimiu fumeaza...bine,fratimiu fumeaza de la 18 ani de abia adica fumeaza de un an si tata tot de la 18 dar fumeaza de 27 de ani
si a fost de foarte multe ori la spital si a zacut numai in pat cu perfuziile in mana din cauza asta.eu zic sa te lasi ca un sfat
Eu m-am lasat dupa 10 ani de fumat. Are! Pe 10 iulie 2009 fac 2 ani de cand m-am lasat. Gandesc si ma simt mult mai bine. (si in portofel )