anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fumez de la 13 ani are ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Binenteles ca este rau.Iti distrugi sanatatea.Lasa tigarile ca nu e bine ce faciwinking

42 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fumez de la 11 si am 27 de ani si nu am nici pe dracu m-am dezvoltat bine si cu sanatatea stau super

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu si eu fumez dr nu imi pasa ma duc cu pretini si trag cite o tidar fumal de la 7 ani si m-am apucat iar la 12 ani si imi place

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am fumat si am 14 ani dar bine ca` ma`m lasat ca daca afla mama laughing rolling on the floor inf eu zick ca` mai bine te Si. stiu cum e ca` devii dependent de ele dar nu ai ce sa faci ca dupa aia ce faci pe la 30 de ani stai numai in spitale si ***... Sfatul meu este sa le lasi frate de ele ca nu e bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fra si eu am 13 ani si fumez ai o viata ce rost are sa o pierzi eu sunt fata si totsi prieteni mei fumeaza si iti dau un sfat care mi la dat un doctor daca bei cate o cana de lapte proaspat seara nu ti se depun pete pe plamani pup

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Binenteles ca are ceva. Sa fumezi de la o asa varsya frageda e foarte periculos. Odata ce ai inceput e greau sa le mai lasi. Peste vreo 10-15 ani daca fumezi exagerat, ai murit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mah nu mai fuma ca nu obtii nimic de la tigara. Practic cand fumezi iti satisfaci dependenta de nicotina, nicidecum te relaxeaza, te calmeaza sau iti alina vreo alta durere. Toate starile pe care crezi ca ti le amelioreaza tutunul, de fapt sunt cauzate de tutunul insusi. Deci daca renunti la fumat nu renunti la nimic. La inceput vei simti nevoia, dar dupa cateva saptamani nu mai simti nicio nevoie, totul e in mintea ta ca nu poti fara tigara, datorita marketingului si societatii care spun ca daca fumezi e misto sau te face sa te simti bine la ocazii. Renunta nu pentru bani sau sanatate ci pentru ca e inutil sa fumezi.

| adrianadi97 a răspuns:

Frate cunosc multi fumatori care fumeaza de la 14-15 ani si o duc bine si acum.....nu iricine face cancer....nu fuma in prostie...

| adrianadi97 a răspuns:

Frate cunosc fumatoi care au inceput pe la 14-15 ani si o duc bine... 1 singur lucru iti zic... daca iti place nu te lasa dar nu fuma in prostie

| LOADING █████████99% a răspuns:

laughing scuze ca iti zic... dar intrebare mai tampita nu puteai sa puilaughing normal ca are si stiu ce vorbesc pentru ca si tata si fratimiu fumeaza...bine,fratimiu fumeaza de la 18 ani de abia adica fumeaza de un an si tata tot de la 18 dar fumeaza de 27 de anilaughing si a fost de foarte multe ori la spital si a zacut numai in pat cu perfuziile in mana din cauza asta.eu zic sa te lasi ca un sfat

| GTA5 a răspuns:

Si eu fumez de la 13 ani.

Răspuns utilizator avertizat
| gabi_7432 a răspuns:

Eu m-am lasat dupa 10 ani de fumat. Are! Pe 10 iulie 2009 fac 2 ani de cand m-am lasat. Gandesc si ma simt mult mai bine. (si in portofel happy )