| brokxy a întrebat:

Hei. Daca am inaltime 1, 65 e ok sa slabesc pana la 50 de kg sau 55? Vreau sa slabesc dar sa nu fiu sub greutatea sanatoasa. Am 60 kg acum. Cum ar fi mai bine pana la 50 sau 55?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Https://www.csid.ro/calculator-greutate-ideala
Ai aici un calculator de greutate ideala, introduci valorile actuale, vezi unde te situezi si dupa introduci valorile la care vrei sa ajungi si iti va spune daca e ok sau nu.

| Ineys a răspuns:

Teoretic, trebuie sa ai ca greutate cu 10 KG mai putin decat numarul dupa virgula de la inaltime.
Exemlu: 1.70 -> 60 KG; 1.80-> 70 KG. 1.65 -> 55 KG.

| RobertMoon a răspuns:

Asta e o poveste aiurita cu greutatea ideala, mai ales la tine care ne vorbești de o diferență de 5 kg intre 50-55, oglinda e cel mai bun calculator de greutate. Daca ajungi la 55kg și îți place ce vezi in oglinda ramai așa, daca nu îți place mai scazi. Eu am făcut sport de performanță ani de zile și cred că în tot acest timp daca am stat pe cantar de 4-5 ori a fost o minune, eu îmi luam mereu măsurători la grupele de mușchi și chestii de genul.

| ChawChaw a răspuns:

55 e ok :*

| Ciubotele a răspuns:

Pentru 1.65 consider ca este mai bine 50kg.