| anonim2789 a întrebat:

Hei,de aproximativ 2 luni iau anticoncepționale datorită chisturilor ovariene, toată lumea îmi spune să nu le mai iau pentru ca nu sunt bune deloc și deja am luat destul în greutate (alte schimbări nu am observat deocamdată). Doctorul mi-a spus ca nu este ceva foarte grav si ca este alegerea mea insa recomandarea lui este sa le iau.Pentru fetele care au luat care este părerea voastră, voi cum v-ați simțit de la ele, cum a fost când v-ați oprit din a le lua? Frica mea ar fi infertilitatea și din cauza asta nu știu ce să fac.Astept o părere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| doctorandus a răspuns:

Nu stiu, mai. Discuta cu medicul. In dubiu, poti consulta alt medic. Sau ii poti cere sa-ti schimbe medicamentul cu altul, care are mai putine efecte secundare.