...Sa va povestesc : Acum 2 ani am stat cu un baiat am avut o relatie lunga si frumoasa iar intr-o zi ne-am certat cam rau si ne-am despartit si de atunci nu am mai vorbit deloc...
 ...Sa va povestesc : Acum 2 ani am stat cu un baiat am avut o relatie lunga si frumoasa iar intr-o zi ne-am certat cam rau si ne-am despartit si de atunci nu am mai vorbit deloc... acum dupa 1 an am vorbit cu el
 acum dupa 1 an am vorbit cu el si il iubesc foarte mult problema este ca vreau sa ma impac cu el sau daca nu ma impac cu el sa ne intalnim la un suc pentru ca mi`e foarte dor de el dar el are TBC din pacate si nu stiu cu ce fac
 si il iubesc foarte mult problema este ca vreau sa ma impac cu el sau daca nu ma impac cu el sa ne intalnim la un suc pentru ca mi`e foarte dor de el dar el are TBC din pacate si nu stiu cu ce fac
 chiar vreau sa il vad dar nu potttttttttttttttttt
 chiar vreau sa il vad dar nu potttttttttttttttttt					 Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Trist. Mergi mai departe, stiu ca doare, indura! Vei gasi pe altcineva cand te astepti mai putin, chiar daca acum zici ca il vrei pe el, nu pe altu. O sa vezi, va fi bine!
Foarte mulţi au TBC! Aceia nu se mai însoară nu mai au prieteni,trebuiesc izolaţi! Hai să fim serioşi, Această boală se tratează de mult timp! Ce ar face medicii de la pneumologie, toţi ar avea boala. Microbul de TBC este peste tot în atmosferă, ori care din noi îl putem lua, asta numai în cazul când organismul nostru e slăbit imunitar.Aşa că fii fără temă, dacă-l iubeşti du-te la suc cu încredere! Să fii iubită maxim!