Acum, da, măi Ray, doar că trebuie să am grijă la fiere și la bulimia mea, ca să nu mai vomit, că de aici am sângerările oculare.
Iar partea cu bulimia e totul. Nu știu cum naiba să-mi țin în frâu acest păcat. Deși duminică nu mâncasem nimic, iar ieri am luat eu doar 2 mese(printre care și supă doar de legume, fără carne).
Iar azi am stat nemâncată de ieri la 12 ziua până azi la 12 ziua. Azi îmi dădeau copiii dulciuri din pachețelul lor și au vrut să-mi dea și mâncare de la "masa lor caldă" i-am refuzat pe toți, deoarece nu mai voiam să aud de mâncare. S-au mirat și eu, ei știind că eu eram profa cu Cola. ) Deci am făcut progrese, dar gândul mă ucide, măi Ray, gândul că acum stau cu o ciocolată mare în brațe și cu vreo 4, 5 prăjiturele. Dar și gândul că o să-mi plesnească ochii e la fel de înfiorător.
Te duci la doctor! Pe TPU gasesti doar pareri random. Un control la medic este cea mai buna solutie.
Doctor pentru ce?! La oftalmolog am fost și acum 3 ani cum am spus și nu mi-a găsit nimic. De aceea zic, dacă mă duc iar degeaba doar ca să dau niște bani, e sucks.
Ti s-a spart o vena. Mergi din nou la oftalmolog, dar acum cand ai sange acolo, nu programare peste 2 saptamani. Au si ei urgente. Si spune-le in ce conditii a aparut sangele.
Mersi, acum că m-ai speriat chiar am să-mi fac programarea aia.
Nu a fost intentia mea sa te sperii. Dar asta e efectul adevarului.