| Alecsa34 a întrebat:

Pisica mea are ceva alb pe ochi si il acopera din ce in ce mai mult. Este umflat si nici nu poate sa-l inchida bine. Stie cineva ce ar trebui sa fac? Eu si pisica va multumim! laughing :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pyma a răspuns:

Probabil e conjunctivită.
http://www.zooland.ro/Afectiuni_oculare_la_pisica___Conjunctivita-6900.html
Mergi cu ea la medicul veterinar. Dacă nu poți, atunci mergi la farmacia veterinară și întreabă vânzătoarea ce tratament se dă pentru conjuctivită la pisici și cum se administrează.
Dacă nu o tratezi, pisica ta își poate pierde vederea.

5 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Daca e ca o pielita alba care ii imbraca ochiul inseamna ca are cataracta, daca nu arata asa nu e motiv de ingrijorare poate fi de la o mica raceala si aia i-o poti sterge cu ceva moale, o bucatica de material sau un servetel putin umezit ca sa nu o zgarie si o stergi finut

| Alecsa34 explică (pentru katy):

Este alba dar nu tocmai o "pielita"...pare destul de grosuta, nu seamana cu cataracta :-s

| katy a răspuns (pentru Alecsa34):

Mm nu-mi dau seama.du-o la un veterinar sa o vada acum cat e proaspat aparuta ca el vede si stie exact si du-o acum ca sa nu se agreveze si sa apara alte complicatii

| pwp a răspuns:

Chiar nu mi s-a intamplat...eu iti recomand veterinarul.

| Ioanadalma112 a răspuns:

Si mie mi se intampla la fel, nu stiu ce se intampla?