| giuliaaaV a întrebat:

Hello.E pacat sa-ti faci operatie de rinoplastie daca nu iti place forma nasului tau? E ft urat si nu il mai suport.Simt ca imi strica toata fata.Inca ceva pentru cei care stiti:Trebuie sa astept pana la 18 ani sau se poate si mai repede?
Va rog ajutor! simt ca din cauza formei acesteia nenorocite nu voi avea niciodata un partener crying
Scuzati daca am gresit categoria.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Definește păcatul

| giuliaaaV explică (pentru suntserios):

Pacat fata de Dumnezeu

| suntserios a răspuns (pentru giuliaaaV):

Tot nu ai definit păcatul

| doctorandus a răspuns:

Pacat in sens religios nu e. Dar risti sa esueze operatia si sa ramai slutita pe viata.

| EestiSodalane a răspuns:

Da, e păcat

| Năsăud a răspuns:

Felul tău de a fi strică totul.
Nu nasul.
Dacă nu te schimbi poți face și o sută de operații estetice.

| Dragosstpu a răspuns:

La ce te referi prin pacat? Pacat in fata lui Dumnezeu ca modifici ceea ce a fost creat? Pacat ca va afecta pe cineva? Sau alt sens? Oricare ar fi, nu cred ca este pacat. Cu atat mai mult daca nu il suporti, important e ca corpul sa arate fix cum iti place. Sau macar sa nu iti displaca. Operatia se numeste rinoplastie si nu este asigurata de CASS, va trebui platita. In general, multe operatii pot fi facute si pana in 18 ani. Poti intreba printr-un email un anumit spital cat ar costa, varsta minima si eventuale alte intrebari.

| Gafiţa_Ioana_1992 a răspuns:

Buna!
Aici va stabili medicul, dar sigur vei trece printr o interventie.
Si totusi nu cred ca trebuie o varsta anume!