Inghite le asa cu tot cu capsula ca aia se topeste in stomac nu le desface
Ma indoiesc ca nu le poti inghitii, odata ce inghiti bucati de paine sau mancare mult mai mari decat acele pastile.
Totul este in capusorul tau...
In orice caz, sunt pastile care scrie pe ele ca nu se taie, rup sau dizolva in nimic, pentru ca sunt extremd e amare si iti afectaeza gura si esofagul.
eu spun sa incerci se le introduci cu degetul in fundul gatului si sa bei apa dupa ele, ca se duc fparte usor!
O alta varianta daca nu vrei antibiotice orale, este sa faci injectabile, in fund.
In nici un caz dizolvate, ca nu isi mai fac efectul.
Incerci sa le inghiti asa.In cel mai rau caz le fragmentezi in doua jumatati si le inghiti pe rand
Nu. Inghite-le cu totul. Incearca sa nu le dai prea multa atentie cand le iei, nu sta sa le simti gustul. Cu lichide mai reci merg mai usor decat cu lichide calde, acum vara poate si cu lichide la temperatura camerei e cam nasol. Incearca sa lasi un pahar cu apa 5 minute in frigider - sa nu fie nici prea rece. Pe urma bea ceva bun daca simti nevoia.
Sa iei si probiotice dupa tratament ca sa refaca flora intestinala.
Inteleg, dar mi-e greu sa le inghit adica nu pot, nu stiu dar nu le pot inghiti intregi
Daca sunt chiar capsule clasice incearca sa tii una de 2 capete si sa o strangi cat merge, poate se mai micsoreaza putin, mai faceam asa in joaca. Daca nu, vorbeste cu doctorul care ti le-a dat sau farmacistul, sa vezi ce iti recomanda si ce risti daca le iei asa cum zici tu.
Nu știu cât de recomandat este, desi nu vad care ar fi problema, dar eu mereu iau pastilele in timp ce mănânc. Adică mestec bine mâncarea(din gură) si inainte sa o înghit, strecor si pastila ce trebuie sa o iau. Mâncarea disimuleaza orice gust ar putea avea. încearcă si așa...nici mie nu imi plac doar cu apă.