| bunicisibuni a întrebat:

Help me! Pot ramane insarcinata daca nu am avut niciun contact sexual sau alte chestii cu oraganele barbatesti? De cateva zile imi e foame si dorm mult. Si o prietena mi-a zis ca s-ar putea sa fie asta. E nebuna? Adica sunt si slaba 1, 62-38kg la 15 ani. Am m-ai pus intrebarea, dar nu pot vedea raspunsurile. Merci anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna.
Mai degraba esti anemica decat sa fii insarcianata, e imposibil sa fii insarcinata daca nu faci sex si baiatul/barbatul nu ejaculea za in vagin, sau pe langa in aproprierea vaginul ( chiar si dupa asta e aproape imposibil, e musai sa ejacule ze in vagin).
Te-as sfatuit sa faci un set de analize.

| IsabelaIssa a răspuns:

Incearca sa gandesti logic si o sa gasesti raspunsul. Totodata documenteaza-te despre sarcina, viata sexuala si tot ce tine de subiectul asta, pentru ca tot ai internet. Si ca sa te linistesti, NU ai cum sa ramai insarcinata din aer.

| Doub a răspuns:

straight face. Trist.

| SkyPilot a răspuns:

Nu ai nici o sansa de graviditate. Mergi la un control sa nu ai o anemie happy

| Țoglă a răspuns:

NORMAL CĂ DA.
Sunt foarte multe cazuri în care femeile au făcut baie și în cadă se află o cantitate de spermă (de la frate sau tată).
Deci fugi și spune-i la maică-ta că ești însărcinată și mergeți la un ginecolog pentru clarificări.