anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! O prietena de a mea a primit două medicamente de stomac (omeran și famotidina) se pot lua medimentele astea împreună?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Se pot da impreuna in anumite situatii pe perioade scurte sau medii de timp.

| darrio2007 a răspuns:

Le-a primit cadou sau au fost recomandate de medic? Daca au fost recomandate de medic, inseamna ca se pot lua impreuna.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sa citeasca pe prospect, fiecare medicament are prospect, daca nu are sa caute pe net, sau sa intrebe ea la farmacie.Noi nu stim ce i-a recomandat ei medicul cum sa le ea, sa se ducă mîine inapoi la doctor sa il/o intrebe.

| alma200033 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Oare cele 2 tratamente sunt la fel? Se pot lua deodată, sau doar una din ele?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru alma200033):

Nu, nu le iei impreună, dimineața i ei o pastilă (capsulă) omeran, iar seara înainte de culcare i ei o pastilă famotidină, sigur i ei tu pastilele? ca ai zis ca o prietenă, ce varsta ai? Ambele pastile ti le-a dat medicul pentru arsuri la stomac si reflux gastroesofagian.

| alma200033 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

O prietena de a mea le ia și mi-a zis sa intreb

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bune mai erau bancurile cu Dem radulescu si draga olteanu matei, ea era la doctor sa intrebe pastiluța cand sa o ia? Dimineața pe stomacul gol după cafea? Dar după care cafea după prima? Sau după a doua cafea? Am niste arsuri la lingurică de mă seacă, zicea Draga Olteanu Matei.laughing

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Le-a primit cadou sau cum?