Buna, daca vrei sa ai un ten de invidiat, da-te cu miere de albine, sa vezi ce ten iti face!
Cea mai sigura metoda de a-ti curata fata este un tratament cosmetic.mergi cu incredere.nu folosi prostioare de la avon oriflame pentru ca faci mai rau.aceste produse sunt ieftine dpdv calitativ.
Este normal. Eşti în perioada de pubertate! Cun au venit aşa vor dispare.
Este normal.Da-te cu ulei jonhson baby pentru bebeluş că îţi va trece in cateva zile.
Am mai vazut la o colega ca are un fel de bubite albe iesite in ambii obraji care nu dispar decat cand se schimba anotimpul. La ea apar in special vara si am observat ca are si pe brate si arata oarecum ca niste puncte de grasime care apar uneori pe fata.
Ideea e sa nu incerci sa le storci. Stiu ca sunt inestetice si vrei sa scapi de ele, dar nu le mai da cu nimic care nu e natural. Am incercat si eu niste creme, geluri si masti de la Oriflame si sunt bune doar in cazul cosurilor. Incearca sa le dai cu ulei de argan sau peeling-uri naturale. In cazul in care nu dispar mergi la un dermatolog ca sa poti sa scapi de ele cat mai repede.