| Zanisoara a întrebat:

Hey TPU,am o mare problema,vreau sa slabesc dar mama nu ma lasa.Fac sport,mananc sanatos si mama zice ca de ce slabesc,ca a imbolnavesc, ca ajung la spital...Crede ca nu e normal sa ai burta plata,celulita si ditamai curul e normal.Ii e frica sa nu ajung la spital dar nu mai pot, m-am saturat sa fiu grasa grupului.Mama ma indoapa cu mancare,carne,spaghete,carnati, si daca refuz zice ca o sa ajung la spital.Cum sa o fac sa inteleaga? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dD27d a răspuns:

Arata-i ca este important sa mananci sanatos.O astfel de alimentatie, cum spui poate duce la diabet si multe altele, care au numeroase efecte devastatoare.
1.De la carnea de vita poti ajunge sa faci cancer
2.De la produse care contin amidon/zaharuri poti face diabet (la diabet poti ajunje sa ti se cangreneze piciorul -adica sa ti-l taie etc)
Daca vrei sa slabesti nu incerca pastile, doar miscare si mancare sanatoasa.Incearca sa iesi cu ea la plimbari, poate o sa o incurajezi sa faca asemenea ta.Incearca sa inlocuiesti carnea cu vitamina B12.Mare atentie la mezeluri. Carnatii au membrana artificiala, care este cancerigena.Incearca sa-i explici ca toate astea pot avea efecte ingrozitoare.Este mai bine sa previi, decat sa tratezi.Bafta!

3 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Spune-i ca vrei sa ai un stil de viata sanatos, nu ca vrei sa slabesti. Daca nu te infometezi, e bine ce faci. E ok sa mananci sanatos si sa faci sport. Fa-o pe mama ta sa inteleaga mai exact ceea ce vrei tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ce vârstă ai? dacă ți-ai găti singură, n-ai mai fi nevoită să mănânci tot ce îți gătește ea.

| iSwag a răspuns:

Atunci, in loc de Zanisoara ar trebui sa-ti spunem Zanoaica?

Depinde de varsta. Daca ai 12 ani nu cred ca e necesar sa slabesti.