| alexninja5000 a întrebat:

de ceva timp nu pot dormi, e ora 3-4 si eu nu am adormit, ce as putea face, sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MeForeverAlone a răspuns:

Sa-ti gasesti un serial bun la care sa te uiti happy

| Shoot_Last_2002 a răspuns:

Încearcă sa faci miscare mai des
Pentru a consuma energia
Dacă totuși nu ai energie si nu poti dormi
Consulta un medic nu TPU

| Ionela192882 a răspuns:

O perioada de somn tine 90 de minute.Calculeaza la cat trebuie sa te culci incepand cu ora la care te trezesti. Daca vrei sa ai un somn bun nu trebuie sa te uiti inainte se te culci cel putin 30 min la televizor, telefon, tableta....si nu trebuie sa mănânci mult si inainte sa te culci sa te duci la toaleta. Poate urmaresti vreun film si nu ai somn dar il poti vedea si pe telefon asa ca nu trebuie sa te uiti neaparat la el.Iti poti lua pastile ca sa adormi. Sper ca ti-am fost de ajutor!

| Balangarofita a răspuns:

Dacă nu poți să dormi poate că ai mai multe griji că de obicei care te stresează si nu poți să îti iei gândul de la ele. Încearcă să vorbești cu o persoană pe care tu o consideri de încredere, sau părinților, sa îți destăinui frământările si o sa vezi ca o sa te liniștești.Majoritatea insomniilor se datorează stresului, așa că ai mare grija pentru că stresul si insomnia împreunate dăunează sănătății, chiar dacă acum poate nu resimți nimic mai târziu o sa vezi ca toate acestea te vor afecta.