| alexandradlr a întrebat:

Hey, am nevoie de niște sfaturi pentru a putea dormi bine și profund, sa ma trezesc odihnita apoi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fa sport in fiecare zi si seara fa un dus si la ora 10 pune-te la culcare. Evita statul pe telefon, laptop sau computer seara, ca creierul tau sa se linisteasca si sa poti dormi bine.

| ZenoDinCitium a răspuns:

Iei in timpul zilei:
Inozitol
Magneziu
Glicina
Și cu jumate de oră înainte de somn melatonina
Dar trebuie să îți schimbi stilul de viață și să mănânci la ore fixe; o nutriție care respecta anumite ore este fundamentală pentru restabilirea ritmului cicardian. In același timp trezitul de dimineață la răsăritul soarelui, de altfel restabilește ritmul cicardian.
Apusul soarelui iar ar fi important, poți să privești apusul soarelui că asta îți stimulează secreția de melatonina pentru ca pe timpul nopții sa dormi corespunzător.
Un alt lucru foarte important ar fi exercițiul fizic pe care ar trebui să îl faci zilnic ar fi cardio și antrenament de forță pentru că asta din nou îți stimulează sistemul hormonal și te ajută la sănătatea generala. Alta chestie ar fi să eviți device-urile cu lumina albastra cu 3 ore înainte de somn.

| Brizbriz a răspuns:

Iti gasesti un prieten si apoi, hmm, stii tu ce trebuie sa faci, in fiecare seara cu prietenul, e traditional dupa aia sa dormiti amandoi neintorsiwinking

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sex si somn daca nu gerodorm pastile. daca nu merge nici cu alea. habar n am laughing las ca fetele frumoase dorm la batranete

| Lorena6879 a răspuns:

Bună, nu stiu daca functioneaza la tine, dar eu înainte de culcare beau o înghițitura de cafea. Dorm cam 7 ore si ma trezesc odihnita.

| SuperCoolDude a răspuns:

Incearca ceai cu valeriana. e 5lei la orice Mega. Sau optisomn. Sunt forta rau ceaiurile astea. Plus ca sunt naturale, din plante happy

| Daki29 a răspuns:

Incearca sa meditezi inainte de a dormii, cauta pe yt muzica pentru meditatie seara, am
Incercat si eu, chiar are un efect calmant asupra mintii si al corpului.