Renunta la paine si la dulciuri si la sucuri mai ales cele acidulate si bea apa plata cu lamaie, mananca mai multe fructe
Cam da esti cam grasa ar fi mai bine sa slabesti putin! incearca sa mananci mai putin si sa mananci mai mult salate si fructe! sper ca te-am ajutat!
Ai cam mult la varsta de 14 ani, ar trebui sa mai slabesti cu cateva kilograme. Sper ca te-am ajutat.
Fara suparare, dar la varsta ta ar trebui sa ai cel mult 60... Dar daca esti inalta si arati bine, tot ce mai conteaza e sanatatea. Pentru a nu risca, slabeste cateva kilograme.
Daca te poti motiva bine,
-fa multe exercitii si alergat, s-au apucate de un sport (de ex, inot).
-inceraca reduci bauturile carbogazoase dulci (sucurile acidulate) si dulciurile.
- mananca salte de fructe ca mic dejun si desert
- mananca cereale integrale - fara fulgi de ciocolata - sau batoane musli)
- bea multa apa (dar nu mai mult de 2.5 l/zi)
-fa aprox. 10 min de exercitii dimineata - abdomene, sau diferite exercitii de fitness
- nu te infometa, pentru ca daca nu mananci o masa crezand ca vei slabi, la urmatoarea masa organismul va lua mai multe substante, inclusiv grasimi, deci oricum te vei ingrasa, poate chiar mai mult decat daca ai fi mancat la timp!
- daca poti, tine ore fixe la cand manaci (fa-ti program)
- mancaca-ti cina cu cel putin 2 ore inainte de somn, deci pe la ora 19.30
- mesele nu trebuie sa fie foarte pline, dar nici sarace. Incearca sa incluzi in alimentatie toate tipurile de alimente, in cantitati moderate.
Succes. Sper ca am ajutat. Pa!
Crezi ca la 13 ani 1, 64 m inaltime si 56 kg sunt rea grasa? raspuns urgent..plizz
Pai. e putin cam mult.Nu cred ca esti foarte grasa.Ci doar implinita.Ai putea sa faci si tu un mic compromis ca sa slabesti.Eu am 1.65 si 49 de kg dar eu am 13 ani.Nu cred ca arati chiar atat de rau. Poate ca ai oase grele.Sunt multi oameni care desi arata slabi au foarte multe kg.Inceraca sa faci joging, abdomene mergi cu rolele, cu bicicleta si evita dulciurile si grasimile. Odata pe saptamana poti sa mai manci si un hamburger don't worry
Deci in primul rand nu ii mai asculta pe oamenii care iti spun ca esti grasa pentru ca astfel de oameni care nici nu au vazut cum arati si doar isi dau cu parerea habar nu ce sa zica(de ex Missperfect). In primul rand nu te mai complexa! Apoi tine o dieta(dar nu te infometa pentru ca apoi te vei ingrasa mai mult crede-ma):
Dimineata:1 ou fiert sau un castron cu iaurt natural in care sa torni niste cereala neaparat integrale
Pranz:Salata de legume in care poti introduce si niste carne de pui(destul de consistenta)
Seara: 100-200g branza slaba inainte de ora 20:00
Fara dulciuri, alcool(maxim o patratica de ciocolata pe zi).
P.S:Nu sari nici o masa, bea 2l de apa /zi deoarece ajuta foarte mult iar intre mese mananca fructe(mere, strufuri, portocate nu banane). Este vorba de vointa ta.Dar nu te astepta sa slabesti fara macar 60 de abdomene pe zi! Succes si nu uita nu esti grasa!
Păi eşti în creştere şi nici măcar să nu-ţi treacă prin cap o cură de slăbire dar poţi să diminuezi porţia de mâncare şi mesele să fie exacte : mic dejun, prânz şi cină, fără dulciuri, cipsuri etc.
Fundă?
Tu trebuie sa ai 59 KG pentru ca ai 1, 69. Dar nu te mai tot complexa! Sa stii ca ce este in interior conteaza! Si sa stii ca nu esti foarte grasa. Esti doar putin corpolenta! CE ESTE IN INTERIOR CONTEAZA!
Cum a sp xoanaxVamp cam atat ar trebui sa ai dar asa st noi fetele st obsedate de cum trebuie sa aratam. Da si eu vreau sa slabesc... A incercat cineva pastilele alea pe baza de supa de varza sau alta pastile? sunt bune de ceva? plz! am 1.65 si 55 kg
irina41099 întreabă:
Innuka întreabă:
emili908097 întreabă:
Laura022 întreabă: