| ஜAliSeeஜ a întrebat:

exista sanse sa fiu insarcinata daca baiatul mi-a pus pana pe... si a bagat degetul in ea...(fara prezervativ).

NU VREAU MISTO'URI CEVA:"Ce varsta am" sau ceva gen...

FUNDITA:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AmaliaAmi a răspuns:

Buna! Daca a bagat-o si nu a ejaculat nimic este Okey. Daca doar a pus (Pana peste asa...)big grinnu ti se intampla nimic pentru ca sperma cand nu este inauntrul organismului nu are niciun efect.Dar cel mai bine este sa o faci protejat de acum inainte.Dar daca nu a ejaculat in asaabig grin este totul in regulabig grin

10 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
mai nou se pune prezervativ la mana?
e clar ca varsta isi zice cuvantul, de ramas insarcinata, ramai doar atunci cand cuculetul baiatului intra direct in cutiuta ta si isi lasa "icrele" asa se fac copilasii..nu cu morcovu/nu cu mana si nici cu pixu.
O seara bunahappy

| mixxjim a răspuns (pentru caramela):

Daca si cand ai un bob zabava arunca o privire la intrebarile ei, o sa ai una-doua surprize foarte interesante happy

| caramela a răspuns (pentru mixxjim):

Ti-as fi recunoscatoare daca ai zice despre ce e vorba..am o lene..de nu vad ce scriuhee hee imi e lene sa aprind luminahee hee
O seara bunahappy

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu,draga stai linistita.
Ai grija pe viitor asemenea jocuri.
Nu prea ne intereseza varstata. Oricum mai mult de 15 ani nu ai, asa-i?

| mixxjim a răspuns:

Macar dupa ce ai facut primul copil ai fi putut sa te informezi si tu catusi de putin care-i treaba cu sexul, c-ai vazut foarte bine ca nu e o chestie de joaca. Ai internetul la indemana, mai citeste ca o sa te trezesti la 25 de ani cu 10 copii si tot nu o sa stii cum se face de ramai insarcinata...

| sparky34 a răspuns:

Absolut nu laughing

| Ronnie35 a răspuns:

Cred ca voiai sa spui mana, nu pana.hee hee Anyway, nu asta e important, am prins ideea.
Nu, nu ai cum sa ramai insarcinata. Asta se intampla DOAR atunci cand sperma lui intra in contact cu vaginul tau ceea ce nu s-a intamplat. Stai linistita!

| ஜAliSeeஜ explică (pentru Ronnie35):

Da scuze, m-am grabit:*

| Dragonboy a răspuns:

Draga mea nu ai cum sa ramai insarcinata daca el te a atins doar cu mana acolo!winking ramai insarcinata in cazul in care el baga acolo ce are el intre picioare daca ma intelegi si da drumul spermatozoizilor inauntrul tau! si prezervativul nu se pune pe deget

| ஜAliSeeஜ explică (pentru Dragonboy):

Asta stiulaughing ziceam si eulaughing