Buna! Daca a bagat-o si nu a ejaculat nimic este Okey. Daca doar a pus (Pana peste asa...)
nu ti se intampla nimic pentru ca sperma cand nu este inauntrul organismului nu are niciun efect.Dar cel mai bine este sa o faci protejat de acum inainte.Dar daca nu a ejaculat in asaa
este totul in regula
Buna![]()
mai nou se pune prezervativ la mana?
e clar ca varsta isi zice cuvantul, de ramas insarcinata, ramai doar atunci cand cuculetul baiatului intra direct in cutiuta ta si isi lasa "icrele" asa se fac copilasii..nu cu morcovu/nu cu mana si nici cu pixu.
O seara buna
Nu,draga stai linistita.
Ai grija pe viitor asemenea jocuri.
Nu prea ne intereseza varstata. Oricum mai mult de 15 ani nu ai, asa-i?
Macar dupa ce ai facut primul copil ai fi putut sa te informezi si tu catusi de putin care-i treaba cu sexul, c-ai vazut foarte bine ca nu e o chestie de joaca. Ai internetul la indemana, mai citeste ca o sa te trezesti la 25 de ani cu 10 copii si tot nu o sa stii cum se face de ramai insarcinata...
Cred ca voiai sa spui mana, nu pana.
Anyway, nu asta e important, am prins ideea.
Nu, nu ai cum sa ramai insarcinata. Asta se intampla DOAR atunci cand sperma lui intra in contact cu vaginul tau ceea ce nu s-a intamplat. Stai linistita!
Draga mea nu ai cum sa ramai insarcinata daca el te a atins doar cu mana acolo!
ramai insarcinata in cazul in care el baga acolo ce are el intre picioare daca ma intelegi si da drumul spermatozoizilor inauntrul tau! si prezervativul nu se pune pe deget