TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sănătate

Sănătate

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TPU.ro
în 19 Aprilie 2022 | TPU.ro întreabă:

CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?

48
Răspunde Raportează
dumitruanca
acum 4 ore | dumitruanca întreabă:

Bună seara! Anul trecut am aflat că am sindrom vertiginos. Am fost la medic, am făcut terapie vestibulară, am luat pastile şi mi s- a făcut manevra Epley. Totul a fost bine câteva luni. Acum, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Estera2222222
acum 5 ore | Estera2222222 întreabă:

Buna seara TPU. Am o problema cu scalpul. Mi se face pielea roșie și bucăți de mătreața as zice dar doar in zona scalpului și a urechii (e jenant) am încercat multe șampoane, creme, dar nu prea...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ghostarena
în 28 Septembrie | ghostarena întreabă:

Cu tahicardie paroxistica supraventriculara, pot da de permis vreau raspuns sincer! Boala este controlata si n am lesinat niciodata nu nimic

2
Răspunde Raportează
ghostarena
în 27 Septembrie | ghostarena întreabă:

Cu Tahicardie Paroxistica Supraventriculara pot da de permis tinand cont ca nu am lesinat niciodata si boala este tratata prin medicamente.

5
Răspunde Raportează
IL0VEDINER0
în 27 Septembrie | IL0VEDINER0 întreabă:

Buna. Am o plomba la o masea. Ieri am mancat un baton cu alune si am auzit ca a crăpat ceva. Plomba nu este sparta complet, nici macar nu simt, insa astazi m- am trezit cu dureri groaznice de ureche....? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Loreeeenzas
în 26 Septembrie | Loreeeenzas întreabă:

Bună, am o problemă în legătura cu sănătatea cred eu.Gustul fructelor și legumelor le simt amare de mică. Inafara de cartof, castraveți murați și banane nu vreau să aud de altele. Țin să...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ami17plus
în 26 Septembrie | ami17plus întreabă:

VA ROG DACA EXISTA MEDICI SAU PERSOANE IN CUNOSTINTA DE CAUZA. In trecut(7- 8 luni) am avut papile rosiatice (punctuletele) pe limba, cu depozit albicios. Am mers la ginecolog pentru o problema vaginala,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TopliceanuSomesVlad
în 25 Septembrie | TopliceanuSomesVlad întreabă:

Am probleme cu nervii dinților și nu ma pricep astept medici care să ma ajute să îi fac singur cu o soluție de reparat un pic de izolare în gura sau zeama de magnet cred ca rezolva sau ce o fi nu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Elinaaa2344
în 25 Septembrie | Elinaaa2344 întreabă:

Bună ziua! Am o problemă cam gravă! Eu am diabet și nu am pe nimeni lângă mine, de ceva timp am fost dată afară de la muncă, eu acum trebuie să- mi iau medicamentele, care costă 500 lei,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Elelena65
în 23 Septembrie | Elelena65 întreabă:

Am avut panarițiu la ambele unghii mari de la picior, cu una dintre ele am fost la dermatolog și mi- a cauterizat pe marginea unghiei dar la cealaltă mi- a spus doctorul sa mai aștept ca nu e așa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alexb89
în 23 Septembrie | Alexb89 întreabă:

Bună la toată lumea, cineva o trecut prin operație de scoaterea fierei? anestezie generală etc? mi-e o frică de moarte sunt foarte speriat! Multumesc

26
Răspunde Raportează
9PM
în 23 Septembrie | 9PM întreabă:

Am cumpărat un ulei de canabis și nu simt nici o îmbunătățire vizibila, cam 3 picături iau de 2 ori pe zi, da nu simt sa îmi fie cortizolul scăzut, stresul etc. Sau nu o fii de calitate de unde...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Juliapasavento
în 23 Septembrie | Juliapasavento întreabă:

Bună ziua! Anul trecut după contactul sexual vaginal mă durea colonul și anusul doar pentru câteva minute. (S- a întâmplat de 3 ori maxim) de atunci nu am mai avut nimic până săptămâna trecută...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andreiadrian0123456789012
în 23 Septembrie | andreiadrian0123456789012 întreabă:

Este detestabila schizofrenia paranoida sau nu?

2
Răspunde Raportează
9PM
în 23 Septembrie | 9PM întreabă:

Cât timp poți folosi o perie interdentara? Vad că am 6 într-un pachet! Cât timp poți utiliza una de ex?

4
Răspunde Raportează
Cristina00909
în 23 Septembrie | Cristina00909 întreabă:

Buna! Am consumat câteva zile ceaiul ozlex, și a început să mă doară rinichiul stâng, după 2 zile a apărut și febră 38, 7 maxim, (azi a fost a 3 zi de febră) ( dar vreau sa menționez ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
AnonimulH
în 22 Septembrie | AnonimulH întreabă:

Salut, acum 2 zile am mancat pește cu mămăligă.Am avut grija sa scot oasele mari din el cand mancam.Dupa aveam facute niste clătite, m- am pus sa mănânc. Dupa ce am înghițit din clatita, am simțit...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Skskskskkkwkwjsnsiejssjajakwo
în 22 Septembrie | Skskskskkkwkwjsnsiejssjajakwo întreabă:

Salut TPU, m- am ars la deget, imediat după arsura mi- a apărut o dunga alba. A durut rău la început, după 2 min nu a mai durut am dat și cu apa rece. Este o arsură grava sau ma sperii eu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 21 Septembrie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Voi ce parere aveti, daca ma spal chiar si pe cap cu apa rece de 3 luni atunci cand fac dus deci si nu am patit nimic, cel mai probabil nici de acum nu voi pati nimic? Sau nu se stie?

11
Răspunde Raportează
GamingSoloInRetea
în 21 Septembrie | GamingSoloInRetea întreabă:

Romanii care tot nu credeți în covid 19 și ca vaccinurile au fost bune chiar și după aproape 5 ani, de ce încă mai credeți așa ceva fără sa aveți nici macar argumente?

1
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 21 Septembrie | VulpeaDinUmbra întreabă:

E ppsibil sa iti apara vanatai de la tantari?

13
Răspunde Raportează
XxBlueRosexX
în 21 Septembrie | XxBlueRosexX întreabă:

Buna buna acum o saptamana am racit la inceput cu durere in gat iar a 2 zi tuse, am luat parasinus si sirop de tuse iar cam de 2 zile tusea a devenit productiva si cateodata ma doare in capul pieptului,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonimu7384
în 21 Septembrie | Anonimu7384 întreabă:

Am 15 ani și penisul meu este foarte mare pentru vârsta mea dar asta nu contează, eu am un penis foarte curbat in jos in timpul erecției și vreau să știu dacă s ok adică să mă exprim mai clar...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Mihaela024
în 20 Septembrie | Mihaela024 întreabă:

Bună,vi s-a întâmplat.că după ce faci treaba mare, când vrei să tragi apa, să nu fie nimic?

10
Răspunde Raportează
tonyc7
în 19 Septembrie | tonyc7 întreabă:

Ce legatură are obrazul cu măseaua de se umflă, dacă acea masea nu te doare decât foarte rar si foarte putin, de abia simti?

11
Răspunde Raportează
AnneM123
în 19 Septembrie | AnneM123 întreabă:

Ajung la disperare, vad atatea fete care isi opereaza nasul desi nu au o problema mare, de unde au oamenii astia atatia bani, iar pentru mine care e ceva ce m ar aduce inapoi pe pamant, ca momentan...? (mai mult)

34
Răspunde Raportează
anonimusszkkkhhf
în 18 Septembrie | anonimusszkkkhhf întreabă:

Stiti cumva daca la clinica synevo pot aduce trimitere de la medicul de familie pentru a acoperi cheltuielile? am de facut niste analize hormonale iar din cate am inteles la ei nu se fac ecografii abdomino-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Elnociad
în 18 Septembrie | Elnociad întreabă:

Salut! Care este tratanebtul cel mai rapid si mai bun pentru a opri alopecia androgenetica?

5
Răspunde Raportează
BogdanIvasciuc
în 18 Septembrie | BogdanIvasciuc întreabă:

Salut TPU! Am o întrebare mai periculoasă.Ce s- ar întâmpla dacă te- ar scoate cineva iarna in frig, iarna, când sunt intre - 5 și - 20 de grade in strada gol, goluț și nu aveai nici mâncare...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
D7Alina777
în 18 Septembrie | D7Alina777 întreabă:

Ați avut sinuzită cronică? Dacă da, cum ați scăpat de ea? Eu am de un an, cu presiune în frunte și sus la nas, uneori dureri de maxilar, mai ales de gingii, care vin pe ureche (dureri in partea...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
OpenLow
în 18 Septembrie | OpenLow întreabă:

Va salut! Trebuie sa fac niște analize si una dintre ele constă in luarea unei probe de secretie uretrală? A mai facut cineva asta? Cum se procedează mai exact?

3
Răspunde Raportează
Elnociad
în 18 Septembrie | Elnociad întreabă:

Salutare! Este o problema daca consum creatina monohidratata si trebuie sa sustin proba medicala pentru subofiter jandarm? Oare va iesi ceva la analize?

3
Răspunde Raportează
___Enzo
în 17 Septembrie | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! Din 2018 nu prea mai mănânc mâncare deloc! Nu simt gustul și mirosul din 2017 de la folosirea îndelungată a spray- ului nazal Nasonex! O sa se formeze gaură în stomac? Am făcut ecografie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
alebear
în 17 Septembrie | alebear întreabă:

Buna! Ma poate ajuta cineva cu informatii despre diagnosticarea cu ADHD? Cum e procesul de evaluare si unde se face

5
Răspunde Raportează
Anonimu7384
în 16 Septembrie | Anonimu7384 întreabă:

M-aș putea opera de circumcizie fara sa am fimoza sau altceva?

6
Răspunde Raportează
Tudor2332
în 16 Septembrie | Tudor2332 întreabă:

Vă salut! Ca sa vă fac povestea pe scurt. Acum 2 luni am fost la sală si am avut o durere am mers in continuare 2 saptamani si nu mi- a trecut, am ajuns la doctor am facut kineto si fizio si tot ma...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Elelena65
în 14 Septembrie | Elelena65 întreabă:

Am niște crenvurști pe care i-am ținut în congelator și au expirat în urmă cu 4 zile, mai merge să îi mănânc? Mama spune ca daca i-am ținut în congelator nu ar fi probleme.

2
Răspunde Raportează
tonyc7
în 14 Septembrie | tonyc7 întreabă:

Daca smulgi ușor un smoc de păr de pe creștetul capului, firele respective de păr îți mai cresc la loc?

7
Răspunde Raportează
tonyc7
în 14 Septembrie | tonyc7 întreabă:

Ce ti se poate intampla cel mai rau daca ai mancat ardei, gogosari in saramura/otet dintr-un borcan pe care scria termenul de expirare in urma cu un an? Deci ardei, gogosari expirati de un an.

8
Răspunde Raportează
___Enzo
în 14 Septembrie | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! Poți să nu iei tratament toată viața pentru sindromul Asperger? Poți sa trăiești cu el fără medicamente?

3
Răspunde Raportează
9PM
în 14 Septembrie | 9PM întreabă:

Daca o persoana are Virus Papiloma Uman ( HPV), dar ea nu s- a mai spălat cu acele prosoape de câțiva ani. Se pot folosi acele prosoape? Virus mai e activ? Unii cred că știți că se poate transmite...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Elelena65
în 13 Septembrie | Elelena65 întreabă:

De ieri mă doare obrazul stâng și durerea pleacă spre ureche. Inițial am crezut ca este din cauza unui coș de pe obraz, dar sincer nu cred ca are legătură pentru ca ma doare tot obrazul nu doar...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Rimadan103120
în 13 Septembrie | Rimadan103120 întreabă:

Buna ziua, m- am dus sa fac treaba mare la baie, in scaun aveam o picatura mica de sange, poate sa fie de la hemorozi, cand fac ma simt si putin zgariat sau poate sa fie probleme severe? Repet, era...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Elelena65
în 12 Septembrie | Elelena65 întreabă:

Simt ca niște intepaturi in degetele de la mâna dreaptă, de la ce să fie? Nu este prima data când mi se întâmplă să simt intepaturi la mâini

4
Răspunde Raportează
FatimaS
în 12 Septembrie | FatimaS întreabă:

De ieri după- amiază, am o durere puternica de cap, slăbiciune, greturi si amețeli, inclusiv cand stau întinsă pe pat, ma ia o foarte mare amețeală și la fel si cand ma ridic. Azi cand m-...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
Mihaela2023
în 11 Septembrie | Mihaela2023 întreabă:

Am luat 5 kg intr- o lună si nu mai pot respira imi vine foarte greu să respir, inainte aveam 94 de kg si puteam să respir uşor iar acum am 99 de kg şi mi se taie respirația şi noaptea nu pot dormi....? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Maria1609
în 11 Septembrie | Maria1609 întreabă:

Ati luat vreodata tussin? Am auzit ca da stari gen ca drogurile. Daca ati luat puteti sa mi explicati in mare cam cum sunt starile? Si apropo, se poate lua din farmacie fara reteta?

5
Răspunde Raportează
Raul111111
în 11 Septembrie | Raul111111 întreabă:

Imi puteti recomanda ún oftalmolog bűn ín Brașov?

2
Răspunde Raportează
Stefa0072004
în 10 Septembrie | Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, am o intrebare, am certificat de handicap usor si am facut contestatie si m- am uitat la verificare calitate asigurat si nu mai sunt asigurat si din ce m- am uitat o persoana e asigurat indiferent...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Al3xandra95
    trimisă acum 23 ore

Al3xandra95 întreabă:

Voi dacă ați fi profesori și un elev v- ar trage de păr cum ați privi acest gest? Vorbesc strict de același se* (profesor- elev, profesoară- elevă) și de o relație gen fostă profă- elevă....? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 14 ore

tonyc7 întreabă:

Credeti ca Putin va reusi sa cucereasca mult mai mult teritoriu din Ucraina? Sau va ramane doar cu cat a putut ocupa pana acum?
    10 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 14 ore

tonyc7 întreabă:

Probabil ati vazut si voi unele tipe care petrec mult timp pe telefon, chiar si atunci cand merg pe strada stau cu tel in mana si discuta video cu prietena cea mai buna. Iar cand un tip le abordeaza, ...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • rusutureadenisa
    trimisă acum 11 ore

rusutureadenisa întreabă:

Buna ziua! Am terminat din liceu doar clasa XI-a si as dori sa continui studiile ori in Romania ori in strainatate ce pot face in ambele cazuri? Mulțumesc
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.464
  • Întrebări: 3.951.405
  • Răspunsuri: 17.642.150
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 76 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati despre caini

Curiozitati despre caini

Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?

Start quiz
Categorii
  • 651.905 Adolescenţi
  • 55.515 Afaceri & Financiar
  • 22.859 Artă şi Cultură
  • 72.700 Auto & Moto
  • 144.209 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.980 Carieră
  • 20.318 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.863 Conversaţii