| Cavani1999 a întrebat:

Iau anxiar 0, 5 mg ziua si 0, 5 seara. Pe internet scrie ca dupa o luna devii dependent de el, medicul mi-a spus ca dupa 5 luni devii dependent si ca o sa imi reduca doza dupa 5 luni.
Care informatie e adevarata? De preferat sa imi raspunda un medic sau un om care are habar de ce vb! Dau funda! O zi buna

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Dependenta este doar lipsa vointei.
Evident, la tratamente cu medicamente speciale, oprirea se face treptat pentru a nu soca organismul si a nu provoca stare de sevraj.
Medicul, cand prescrie un asemenea tratament, trebuie sa tina si controlul, periodic va trebui sa te prezinti la el.

| Ax3LdeV a răspuns:

Sincer dupa 3 luni mia redus de tot tratamentu si simteam ca am nevoie dar nu bagam in seama

| Cavani1999 explică (pentru Ax3LdeV):

Aveai nevoie pentru ca devenise dependent sau pentru ca Îti făcea bine?

| Ax3LdeV a răspuns (pentru Cavani1999):

Sincer acel foc(teama) interior s-a potolit dupa tratament am simtit cum trebuia sa fiu, am simtit acea liniste care nu am mai avut-o demult.