| SimonaElena87 a întrebat:

In guriță băiețelului meu de 3 ani a ajuns detergent lichid de rufe din capsulă, nu a
înghițit, l-am curățat imediat cu apa care a scuipat-o afara. Au trecut 5 zile de atunci și nu prezintă nici un simptom, ar trebui sa ma adresez totuși medicului? Tocmai am aflat ca nu toate intoxicațiile in functie de substanta au simptome imediate. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Nelly101 a răspuns:

Pentru linistea dvs. Si a copilului mergeti la medic.

| SimonaElena87 explică (pentru Nelly101):

Mulțumesc pentru răspuns, am vorbit cu medicul, a spus ca totul e în regula, pana acum ar fi avut simptome

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca avea probeme de la asta, se intampla ceva pana acum. Cat de inconstienta poti fi sa stai atata timp fara sa mergi cu el la un control?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamna,cum naiba a ajuns detergentul ala in gura copilului? Si daca tot a ajuns, de ce nu l-ati dus la doctor sa vada daca e ceva? Serios acum, de ce?