Probabil o intindere de muschi. Ar putea fi de la orice, dar nimic serios nu poate fi pentru ca asta se intampla in timp nu de la o singura miscare.
PS: Tu tare speriecioasa mai esti, cum simti ceva in neregula cum te sperii de moarte
sigur nu ai iubit care sa te linisteasca de astfel de nimicuri. si-ti doresc tare mult sa gasesti pe cineva care sa te invete sa fi mai tare, sa te linisteasca, sa te invete sa vezi viata altfel... Nu o spun din rautate dar cand vei ajunge la 50 de ani vei sta numai in spitale daca te sperii de la fiecare durere mica...
Știu, ai dreptate, am anxietate si sunt o persoană care se sperie mult. De exemplu, am cautat pe net de la ce ar putea fi durerea asta și scrie ca ar putea fi hernie abdominala si acum sunt și mai speriată. În plus, pe mine ma doare mai mult când merg, iar când stau jos îmi trece durerea și am citit ca asta ar fi un simptom al herniei abdominale. Totuși, sper sa nu fie asta ca e destul de grav. Nu vreau sa ajung la operație, mi e teama de spitale și de doctori