anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ultima vreme imi sangereaza gingiile incontinuu fara sa fac nimic, am lesinat de vreo 6 ori in ultimele doua luni si ciclul mi-a venit foarte abundent fata de obicei. A trebuit sa merg la spital sa mi se faca o injectie cu Potasiu sa mi se opreasca ciclul. Are cineva idee de la ce sunt toate astea? Sau a mai trecut cineva prin asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Bizon95 a răspuns:

O SECUNDA!

AI FOST LA SPITAL... si TOT NU STII CE AI?!?

wow, chiar mi se pare ca suntem in rrrominica, unde in '16 au murit 90mii de oameni din cauze medicale si care in alte tari mai rasarite ar fi putut fi salvati

la doctorul de familie ai fost?

| lorena1gianinak a răspuns:

Cred ca ar trebui sa îți faci niște analize de sânge. Vei fla sigur ce ai. Mai bine fă-ți un set complet de analize medicale sa vezi ce nu e în regula.

| Username272 a răspuns:

Ar trebui să consulți imediat un medic nu e de joacă cu sângerările când îți sângerează gingiile eu știu cât trebuie să ai tartru și o să îți fie inflamate și o să sângereze dar la ciclu nu știu