Este foarte probabil sa fie efectul medicamentului, potentat de o perioada mai lunga de repaus. Si poate un deficit de magneziu. Incearca sa bei o apa mai bogata in magneziu
Nu are nici o legatura cu o semipareza (care reprezinta imposibilitatea de a controla muschii), dar este ingrijorator, fiindca seamana cu claudicatia, o durere/carcel in muschiii membrului inferior data de o proasta circulatie si care, in timp, poate duce la probleme grave de vascularizatie. Nu pare treaba neurologului, du-te intai la medicul de familie, ti-ar trebui o ecografie a vaselor de sange pentru a vedea cum e circulatia si niste analize generale.
Multumesc! Eu am uitat sa scriu si faptul ca iau un tratament ce are ca efect secundar rigiditatea muschilor nedureroasa ceace mi se si intampla dar ce ma sperie este faptul ca in ultimul timp s-a acentuat dar numai la efort si in zona picioarelor
Multumesc mult, voi merge si la medic
Este foarte probabil sa fie efectul medicamentului, potentat de o perioada mai lunga de repaus. Si poate un deficit de magneziu. Incearca sa bei o apa mai bogata in magneziu