| Georgescu_Anca-Despina_1950 a întrebat:

In ultimul timp am stat mult in casa,acum cand merg mai mult mi se intaresc muschii de la picioare si trebuie sa ma relaxez putin pentru a continua drumul ma asez pe o banca cateva minute sau pur si simplu ma opresc din mers un minut. Poate fi ceva complicat,periculos,sau este numai o lipsa de exercitiu? Sunt foarte speriata deoarece ieri o doamna cand i-am povestit mi-a zis ca este o semipareza nu erea de specialitate dar spunea ca a avut un caz in familie si persoana in final nu a mai putut merge,mergea cu cadru, dupa tratament a reusit sa stea in picioare atat.M-a sfatuit sa merg de urgenta la un neurolog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este foarte probabil sa fie efectul medicamentului, potentat de o perioada mai lunga de repaus. Si poate un deficit de magneziu. Incearca sa bei o apa mai bogata in magneziu

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu are nici o legatura cu o semipareza (care reprezinta imposibilitatea de a controla muschii), dar este ingrijorator, fiindca seamana cu claudicatia, o durere/carcel in muschiii membrului inferior data de o proasta circulatie si care, in timp, poate duce la probleme grave de vascularizatie. Nu pare treaba neurologului, du-te intai la medicul de familie, ti-ar trebui o ecografie a vaselor de sange pentru a vedea cum e circulatia si niste analize generale.

| Georgescu_Anca-Despina_1950 explică (pentru Brigaela):

Multumesc! Eu am uitat sa scriu si faptul ca iau un tratament ce are ca efect secundar rigiditatea muschilor nedureroasa ceace mi se si intampla dar ce ma sperie este faptul ca in ultimul timp s-a acentuat dar numai la efort si in zona picioarelor

| Georgescu_Anca-Despina_1950 explică (pentru Brigaela):

Multumesc mult, voi merge si la medic

| Brigaela a răspuns (pentru Georgescu_Anca-Despina_1950):

Este foarte probabil sa fie efectul medicamentului, potentat de o perioada mai lunga de repaus. Si poate un deficit de magneziu. Incearca sa bei o apa mai bogata in magneziu