| al3exyo a întrebat:

In zilele urmatoare vreau sa mi fac programare la o clinica in vederea unui control si a pre-examinarii pentru o operatie de corectie a dioptriilor. Am la Od: +1 SF cu +3 CIL si Os +1, 5 SF cu 2, 5 CIL si cred ca ete vorba de un astigmatism. Intrebarea e daca printre noi sunt oameni care au fost la una dintre clinicile : Oculus( dr, Cristian Moraru), AMAOPTIMEX (dr. Mircea Filip) si Visioncliniic (dr. Mihai Pop) la care dintre ele recomandati sa merg. Eventual sfaturi si pareri m-ar ajuta foarte mult! Mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| greyhound a răspuns:

Investigatiile - 600 lei
operatia - 4000 lei
tratamentul post-operatoriu - aprox 150-200 lei
plata controalelor - 100 si ceva de lei

2 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Ai mai multe optiuni decat astea 3 clinici, chiar mai bune.
Exista West Eye si Europe Eye, clinici mari si moderne, in plus Oculus are o mare pata pe cv (http://www.wall-street.ro/......lus.html).
Acum vreo 7-8 ani cand m-a batut pentru prima data gandul sa ma operez, astea erau clinicile (cele de care zici) dar pur si simplu n-am avut incredere intr-o clinica "de apartament" asa ca am asteptat si am strans bani sa ma operez in strainatate. Intre timp au aparut astea 2 de care zic si am fost la west eye, m-am operat (aveam miopie) si am terminat cu balciul (asta era acum 1 an jumate). Acum, toate bune si frumoase.
daca ai intrebari...

| al3exyo explică (pentru greyhound):

Si cam cat te-a dus toata afacerea?

| greyhound a răspuns (pentru al3exyo):

Investigatiile - 600 lei
operatia - 4000 lei
tratamentul post-operatoriu - aprox 150-200 lei
plata controalelor - 100 si ceva de lei