| ღmarynaღ a întrebat:

Inainte de menstruatie, m-am ingrasat 2 kg (in prezent), inca nu mi-a venit, dar dupa terminarea acesteia, o sa scap de cele 2 kg?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| afrodita3333 a răspuns:

Nu are legatura cu menstruatia...probabil ai mancat mai mult in ultimul timp.

| cypryan11 a răspuns:

Nu te-ai ingrasat din cauza mesturatiei

| TheToxicNightmare a răspuns:

Sa sti ca poti scapa de ele dupa teminarea menstruatiei deoarece in perioada ciclului, sangele care se acumuleaza si urmaza a fi evacuat in zilele urmatoare, cantareste cam 2kg maxim in plus. Dupa ciclu, cand s-a eliminat sangele acumulat, o sa ai aceeasi greutate de dinainte, adica cu aproximativ 2kg mai putin decat in perioada ciclului, fiindca organismul i-si reia cursul lui natural si cat se poate de normal. Mi s-a intamplat si mie si este absolut adevarat.

| Emmanuel_2712 a răspuns:

Iti recomand sa te duci la fitness ca sa scapi de ele sau inotul si sa ai grija ce manancihappy

| LaaaavM1 a răspuns:

E posibil sa slabesti, ai grija ce mănanci! :d

| fatabah a răspuns:

Da o sa scapi de cele 2 kg ptk asa se intampla mereu, dar sa nu faci vreo prostie adica sa nu mananki ptk vei avea de suferit, adica asa am facut si eu si nu am mankat si apoi 2 saptamani mi-a fost foarte raw.mananca k de kg poti skapa orikandwinking