anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebarea mea e un pic mai ciudata dar sunt sigura ca s-au confruntat si altii cu problema asta. Am facut sex acum 3 zile dupa o pauza de 1 -2 saptamana si tot de 3 zile abia pot sa ma misc pentru ca ma dor muschii fundului si spatelui ( nu am facut anal ). Problema nu e asta pentru ca imi dau seama ca e din cauza ca nu am prea facut sex, muschii nu is obisnuiti, etc etc. Intrebarea mea e daca cineva s-a confruntat dupa si cu dureri de burta, balonare, defecatie deasa dar normala si intepaturi in dreapta jos?
Nu poate fi vb de bebe pentru ca folosesec anti si prezervativ.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mie mi s-a intamplat dupa niste partide foarte intense, fara experienta anterioara. Se datoreaza iritatiei locale din bazin, dar ar trebui sa treaca in 36-48 de ore.

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Durerea la nivelul muschilor fesieri si a spatelui, cel mai probabil, e o febra musculara.
Durerea de burta, balonarea, defecatia deasa, poate sa fie un semn de apendicita (ar trebui sa fie insotite si de lipsa poftei de mancare). Mai poate fi: un intestin iritabil (sanse mari) sau o colita.
Ar putea fi si o sarcina, dar putin probabil. Chiar daca folosesti "anti si prezervativ" tot exista sanse sa ramai insarcinata, mai mici dar totusi exista.

| micurutza2005 a răspuns:

Aceste simptome pot fi o coincidenta ca au venit dupa ce ai facut sex si pot fi de la alte cauze intestinale ai o inflamatie la intestin, o colita daca mergi mai des la toaleta, o indigestie mai lenta daca esti mai balonata, intepaturile din dreapta jos pot fi de la o inflamatie a ovarelor raceala chisturi pe ovar de aceea te doare dupa pentru ca le traumatizezi le sensibilizezi in timpul actului sexual.deci trebuie sa mergi la medic cu aceste probleme si la ginecolog si chiar un internist pentru ca nu prea vad legatura dintre sex si balonare, defecatie deasa e mai degraba ceva ce tine de interne nu de sex parerea mea, si oricum nu ar trebui sa ai aceste senzatii chiar daca ai facut pauza de 1-2 saptamana.nu trebuie sa te simti rau dupa, ci bine si relaxata asa ca nu mai da vina pe sot si sex ca nu au legatura prea mare decat daca a fost un sex mai brutal, mai patimas.

auran
| auran a răspuns:

Atunci ar putea fi o anexita si in acest caz ar trebui sa mergi la medic sa-ti dea un tratament

| Axintoaie_Cosmin_1992 a răspuns:

Febra musculara