| Blondie1203 a întrebat:

Urmaresc de mult acest forum si am observat ca s-a gasit raspuns cam la toate intrebarile, sper sa ma puteti ajuta si pe mine. Acum 3-4 zile mi s-a terminat ciclul menstrual ( la mine ciclul menstrual include dureri abdominale si balonare)... Luna asta a fost diferit de celelalte luni deoarece acum mi-a curs mai putin, dar nu poate fi vorba de o sarcina deoarece am avut numai contacte sexuale protejate( cu prezervativ) si mi-a venit si ciclul deci... Problema este ca desi mi-a trecut ciclul, sunt in continuare balonata si aseara, precum si acum cateva zile, am simtit dureri (intepaturi puternice) in zona inferioara a abdomenului. In trecut am avut bacteria helicobacter pylori. Nu stiu ce ar putea fi. Am o stare generala proasta si de multe luni simt mai mereu o senzatie de greata. In ultima vreme am plans si foarte mult si am fost stresata pentru ca am avut probleme si in familie. Am 17 ani. Va rog sa ma ajutati cu un sfat! :**

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Poate fi vorba şi de o infecţie bacteriologică, dar şi de o anexită ( răceală/inflamaţie a ovarelor ), ori de o infecţie urinară/cistită, etc.

Mergi la medicul de familie pentru un consult şi pentru Trimitere la investigaţii/analize suplimentare ( ori la medicul specialist ).


Toate cele bune.

| SimonaCristina a răspuns:

Poate fi o colica apendiculara, du-te la chirurgie pentru un consult, sau o boala inflamatorie pelvina, deci fa si un examen ginecologic, plus un set de analize care sa indice daca ai sau nu limfocite multe, semn de infectie.Sanatate!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Buna!
Din moment ce ai avut doar contacte sexual protejate, nu vad unde ar fi problema.
Majoritatea femeilor se simt mai ciudat in timpul menstruatiei.
Nu ai de ce sa te ingrijorezi!
Te pup!

| Blondie1203 explică (pentru anonim_4396):

Pai da, dar faza este ca intepaturile si balonarea le am dupa ce menstruatia s-a terminat.

| Vi003 a răspuns:

O ecografie abdominala va lamuri problema ta. Ai grija cu apendicul, cand incepe sa se inflameze, da stari ca cele descrise de tine. Urgent, du-te la medic! Sanatate si sa fie de bine!