| ___Enzo a întrebat:

La 21 de ani e normal sa am bătăi neregulate ale inimii care nu mai trec? Nu am cum sa ajung la doctor! Vreau sa imi dispară singure fără să merg la doctor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Încearcă autosugestie.

| Robert2526 a răspuns:

De cele mai multe ori astfel de lucruri nu au legatura cu inima.
Cat de des simti asta? Ai putea nota momentele in care apare?

| ___Enzo explică (pentru Robert2526):

Apar mereu cand sunt trista, stresata, cand dau in pat. Eu mai mult stau acasă si sunt trista mereu si asa apar

| Robert2526 a răspuns (pentru ___Enzo):

Sunt destul de sigur ca este vorba de anxietate in acest sens. De ce stai atat de mult in casa?

| eliancodrut a răspuns:

Da, vor disparea singure cu trei zile inainte ca tu sa ajungi "la loc de lumina, la loc de verdeata".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ai simptome severe (durere în piept, lipsă de aer, amețeală accentuată, leșin) — sună la 112 imediat.

Dacă nu sunt severe, dar nu dispar, caută totuși o evaluare medicală cât mai repede posibil — chiar și la camera de gardă sau un consult de urgență la un centru medical de stat.

Evită cafeaua, băuturile energizante, alcoolul și efortul fizic intens până afli cauza.

Hidratează-te bine și odihnește-te.

| angel6lust a răspuns:

Nu se poate. Sună la urgențe!

| anaad2011 a răspuns:

Nu,nu e normal!

| ___Enzo explică:

Mi-au trecut! Doar asta am avut fără alte simptome!

| ___Enzo explică:

Sper sa nu fac infarct!

| denisshx a răspuns:

Păi nu o să dispară singure.