Stai linistit, ca inca de la primul poti muri, iar daca chiar ai trecut de primul, cu nitel ajutor de la Doamne-Doamne, sau noroc, cum i-ar zice unii, la al doilea, nu prea mai ai sanse de scapare, sunt infime, undeva la 4-5, maxim 10 % sa scapi. De al treilea, nu cred ca mai intra in vorba.
Vad ca stii. Ce rost mai are intrebarea? Poti avea unul singur si te-ai dus.
Frate la varsta mea e imposibil sa am asa ceva sunt prea tanar e vb de o cunostinta la care tin f mult si sunt ingrijorat in privinta lui cam atat.
Bafta
Nu m-am referit la tine. Dar se poate intampla la orice varsta. Daniel Prodan avea 44 de ani in conditiile in care a facut mult sport. Acum doua zile a murit baiatul patronului meu. Avea doar 30 de ani. Ambii de infarct.
Depinde de multe lucruri, depinde cat de mare e zona afectata de infarct, daca exista colaterale sau nu, daca se face revascularizare/stentare sau tromboliza de urgenta. Infarct inseamna ca o zona din inima nu mai primeste sange, daca nu primeste sange un timp indelungat moare. Teoretic, poti sa faci si peste 10, daca se depisteaza si se rezolva la timp si tesutul cordului isi revine ad integrum nu ramai cu nicio sechela, dar poti sa faci un infact mare, pe o coronara mare si sa mori din primul infact. Nu exista un numar concret, totul e destul de relativ.
Multa sanatate.
Ma refer ca, cunosc o persoana care a avut 2 si vad ca e destul de bine desi nu bag mana in foc dar nu are problemee de gen paralizie stare de rau etc. zici ca e sanatos tun
Tocmai ce ziceam. Poate au fost mici, sau poate a ajuns la spital in timp util pentru stentare... Doar medicul stie in ce stare e de fapt si cum e inima lui acum. Poate e perfect sanatoasa si mai poate sa duca inca 2, sau poate la un efort mai mare cedeaza. Nu prea ai de unde sa stii. Oricum nu e de testat, un infarct inseamna ca ai anumiti factori de risc si daca ai facut 1-2 inseamna ca esti predispus sa faci si altele, asa ca dupa al doilea infarc se iau anticoagulante toata viata. Care implica alte riscuri deja...
O sa razi dar na
Al 2 lea la facut la femei si nu fac glume avusese unu in urma cu cativa ani si de atunci era totul ok