Aici nu e o varsta anume la care sa iti vina poate sa iti vina la 10 la 11 chiar si la 16 ani depinde de corp de organism. Mie de ex mi-a venit la 14 cam asta e varsta normala dar acum depinde. Funda?
Draga Melania o sa-ti vina in functie decat esti tu de dezvoltat spre exemplu eu cunoasc pe cineva la care i-a venit ciclu la 15 ani si pe altcineva la care i-a venit la 12 ani.Deci stai linistita, oricum o sa-ti dai seama cand o sa-ti vina pentru. ca o sa ai dureri de bura, de spate, stari de ameteli...Tie probabil o sa-ti vina la anul, nu te ingrijora nici daca iti va veni acum e normal! Funda?:d:*
De fapt, varsta normala este intre 10 si 14 ani.
Asa ca daca ti-a venit, nu te speria!
La inceput s-ar putea sa nu vina regulat.
Sa intarzie luna viitoare cateva zile.
Sau chiar sa nu vina.
Mie asa mi.s-a intamplat. O luna nu a venit :3.
Deci nu te ingrijora daca ti se va intampla si tine :*.
Dupa ce o sa se regleze o sa vina la o perioada de 25-30 de zile si o sa te tina intre 3 si 5 zile :*
Funda?
Asta depinde doar de corpul tau, de ritmul de dezvoltare..media normala ar fi intre 11 si 14 ani. daca nu iti vine pana la 16 atunci ai o problema, probabil o dereglare si trebuie sa mergi la ginecolog, insa nu ai pentru ce sa-ti faci griji deoarece e perfect normal sa nu iti fi venit inca..de exemplu mie mi-a venit la 13 ani (fara cateva luni) si sunt destul de dezvoltata...
intelegi? fi fara griji.
FUNDITA?
Multumesc fetelor, este greu sa dau cuiva funda. Dar i-o voi da lui Bibuu09. Scuze celorlalte. Nu va suparati pe mine.
Silvia78 întreabă:
anonim_4396 întreabă: