|

La Memoplus spune o pastila pe zi pe prospect.Dar am auzit persoane care luau de 2 ori pe zi.E normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Unii iau 2 ca sa stea mai treji si concentrati si noaptea, dar daca iei 2 risti sa nu mai poti sa dormi noaptea pentru ca are cafeina ci gincko biloba, e ok sa iei o pastila per zi si sa nu crezi ca ea iti va turna cunostinta in creier ci tu cu ajutorul ei vei invata mai usor dar tot tu depui greul cel mai mare, efortul cel mai mare sa inveti nu pastila, ea doar e un mic adjuvant.
Sanatate!

| a răspuns:

Oricum o sa faci ce vrei din moment ce indicatiile prospectului pentru tine sunt zero, deci din pacate nu patesti nimic.

| a răspuns:

Oricum nu te ajuta nici daca iei 2 sau 3, dar daca vrei sa iei, ia una asa cum spune.

| a răspuns:

Stropde...LABA TRISTA CARE MA IGNORA de PROST!

HAI SIKTYR FAH!
poti sa iei CATE VREI
e un medicament naturist DE RAHAT
care nu face mare lucru
doar ca are cofeina, si aia daca iei prea multa nu poti sa dormi
si... CAM ATAT!

| a răspuns:

Nu! Nu i normal! Respecta prospectul! Nu lua in exces;!

| a răspuns:

MemoPlus oricum e un supliment alimentar cu concentratie crescuta ce ofera efecte rapide, in comparatie cu Lecitina. Pe langa faptul ca nu primesti rezultate mai wow, datorita suprasolicitarii organismului, poti risca sa ai reactii adverse neplacute, printre care si stari de neliniste, agitatie, din cauza cafeinei din compozitie.