| lumy4u a întrebat:

Lamaia face rau sau bine la stomac? funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Lamaia este foarte acida, deci daca ai gastrita, ulcer, etc este interzisa. In rest, daca ai stomacul sanatos si mananci moderat lamaie, nu-ti face nici un rau. Bine nu face la stomac niciodata

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Face rău dacă există un ulcer, gastrită.
Pa, pa.

| Latinmoon a răspuns:

Buna!
Lamaia nu-ti face nici un rau atata timp cat mananci inainte sau daca nu ai ulcer.
Lamaia este buna deoarece iti intareste sistemul imunitar.
Have a nice day! kiss

| ovytzuuu a răspuns:

Salut! lamaia face rau la stomac pentru ca provoaca acid gastric.Multumesc pentru intrebare.O zi buna.

| Iris25 a răspuns:

Eu am avut in trecut probleme cu stomacul si desi mananc zilnic cateva de felii de lamaie nu am nimic. am auzit ca din contra face bine

| razvanov7 a răspuns:

Face rau laughing auzi Lamaia are vitamine ca orice fruct + ca te ajuta sa mai slabesti daca bei 1 lamaie=1 zi, 2 lamai=2 zile si tot asa tmp de o sapt bft! Funda?