| Floreenofficial a întrebat:

Ma doare capul dar imi e frica sa iau pastila sa nu ma inec cu ea.As lua-o in bucatele mici numai ca nu stiu daca isi va face efectul.Inainte nu imi era frica, dar un anumit eveniment a declansat o teama sa nu ma inec.Sau sa o sug? Desi nu cred ca se va topi,vreau sa o iau in bucatele mici,o rup, numai ca mi-e frica ca nu isi va face efectul.Voi ce ziceti? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AsTheLove a răspuns:

Buna InnocentBoy,
Da, am mai intalnit oameni carora le e frica pur si simplu sa inghita pastile.Printre ei ma numar si eu, nici mie nu imi place deloc! sad Poti folosi o lingurita mica si sa pisezi pastila.O torni apoi pe o alta lingurita, iar aceasteia ii torni putina apa. Dupa, ia o cana cu apa si bea-o dupa ce inghiti praful.Isi face efectul.Si in legatura cu suptul...Nu cred ca e o varianta, fiindca nu toate sunt facute pentru asa ceva!
Noroc si santate! happy
AsTheLove

6 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Zic sa iei si sa dormi. Si sa vezi un psiholog apropos de teama de innecat...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Fa-o praf, taio in bucatele, nu conteaza, doar sa ajunga in stomac

| neutrino a răspuns:

Ia-o cum vrei, dar ia-o odata!

| unprietenaproape a răspuns:

Tai o pe jumatate si ingite o cu multa apa. unele pastile sunt foarte amare si nu prea poti sa le tii mult timp in gura, mai ales pisata

| Aniana111 a răspuns:

Nici eu nu le pot inghiti intregi dar eu zic sa o sfarami cu un cutit apoi pui pastila pe care ai sfaramato intr-o lingura si pui putina apa in lingura. Eu mereu am facut asa si si-a facut efectul happy

| Aniana111 a răspuns:

Bdf