Din cate stiu eu la infarct se moare
nu stiu ce sa zic succes si dumnezeu sa te ajute
Mama mea a suferit un microinfarct la 25 de ani si apoi cand m-a nascut pe mine, medici au zis ca daca ai mai mult de 2 infarctrui din astea cu siguranta mori
Pai asa se zice ca la 2 infracturi este posibila moartea, deoarece la fiecare infract suferit o parte din inima moare,
oricum nu ai de ce sa iti faci griji o sa se faca bine
Nu va muri, stai fără griji. Am avut și eu în familie o astfel de problemă, însă totul s-a terminat cu bine. E foarte important că mama ta este sub observație medicală în acest moment, fiindcă altfel era un risc destul de mare. Este posibil să suporte o intervenție chirurgicală în viitor, depinde însă de mai multe aspecte. Cert este că se poate remedia, deci repet, stai liniștită, ai grijă de dânsa, și ajut-o cât poți tu de mult să își revină. Însănătoșire grabnică, și multă sănătate!
Mamica ta va trai! Daca a ajuns la reanimare si este sub observatie cred ca pericolul a trecut.Medici cred ca -si dau toata silinta sa o salveze dar sa nu uiti ca medicul suprem este Dumnezeu.Tu crede numai, si totul va fi bine.O seara cu mult liniste si pace sufleteasca iti doresc si sanatate mamei tale!