| TEDY2012 a întrebat:

Memo plus are si efecte adverse, gen dupa tratament o sa pot memora mai greu decat inainte, sau ceva de genul asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| HyperionCo a răspuns:

Are prospect? Daca da, scrie acolo posibilele efecte adverse (stai linistit ca dupa tratament o sa memorezi la fel ca inainte sa iei). Eu sincer am luat acum mult timp, insa nu am observat nicio imbunatatire a memoriei.

| TEDY2012 explică:

Da se pare ca eu fac parte din acel nu se recomanda, ca am doar 14 ani(in viitorul apropiat de examene 15)

| Iulia9810 a răspuns:

Eu am 15 ani si pe la varsta de 14 ani, nu prea memoram unele lucruri.am fost la medic tot asa ca sa-mi prescrie ceva de tinere de minte.D-na doctor mi-a spus sa stau relaxata si sa nu ma stresez, ca daca voi lua o pastila de tinere de memorie, in timp voi avea probleme de gandit! P.S.nu se recomanda la copii sub 16-17 ani.