| Elelena65 a întrebat:

Mi-a intrat spumă de ras în ochi, ochiul nu m-a usturat dar problema e că după câteva secunde mi-a venit în gât un gust amar și cred ca a fost de la spumă. Întrebarea mea este, poate să fie toxică, în condițiile în care nu am înghițit dar intrându-mi în ochi mi-a venit după în gât gustul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Raspuns nu ai nici pe dracu, esti sanatoasa tun

| sierra1 a răspuns:

"spumă de ras...nu am înghițit dar intrându-mi în ochi mi-a venit după în gât gustul"

ai tu vreun orificiu/canal/legătură direct, de la ochi la gât?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru sierra1):

Am fost operata de cataracta si mi-am pus picaturi luna jumate. Uneori simteam in gat gust amar. Poate scapam mai mult. Poate are legatura.

| Holiday a răspuns (pentru sierra1):

"ai tu vreun orificiu/canal/legătură direct, de la ochi la gât?"

Ce crezi, ai. De ce crezi ca faci muci cand plangi? Iar din nas pana in gat, nu mai e decat un pas.

| sierra1 a răspuns (pentru Holiday):

Uuuuu, dacă tu plângi direct in gât și acolo iți colectezi mucii, ești cel mai tare.

Dă o fugă la muzeu pentru omologare

| sierra1 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

N-are nimic ochiul cu papilele gustative dar tu să fii sănătoasă dacă zici că ești a munților!

| sierra1 a răspuns:

" Holiday: Uneori esti extrem de imbecil."

din nou, iar mă confuzi cu mă-ta! (remarcă și cratima)

| gabicoo a răspuns:

Stai liniștit. Nu ești în pericol de moarte. laughing

| Holiday a răspuns:

Spuma de ras nu e toxica. Nu e nicio problema. Trebuie sa inghiti multa ca sa ai probleme.

| Recedaniel4 a răspuns:

Nu,pentru este canditate mica si nu ai nimic.